Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Norvēģijas biatloniste Ulsbū-Reiselanna sezonu nesāks ātrāk par jauno gadu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Norvēģijas biatloniste Ulsbū-Reiselanna sezonu nesāks ātrāk par jauno gadu
Marte Ulsbū-Reiselanna. Foto: Berit Roald/NTB.

LETA. Iepriekšējā Pasaules kausa sezonā uzvarējusī norvēģu biatloniste Marte Ulsbū-Reiselanna 2022./2023.gada sezonu nesāks ātrāk par jauno gadu, informē Norvēģijas biatlona izlase.

Pasaules kausa sezona pagājušajā nedēļā sākās ar pirmo posmu Kontiolahti, Somijā. Ulsbū-Reiselanna šoruden nav startējusi sacensībās un tagad trenējas pēc individuāla plāna, lai pakāpeniski pielāgotos intensīvākām slodzēm.

"Visvairāk par visu vēlos cīnīties kopā ar savu izlasi. Taču organisms joprojām nav atjaunojies un veselība ir pati svarīgākā," saka sportiste.

Līdz jaunajam gadam biatlonisti aizvadīs trīs Pasaules kausa posmus.

Iepriekšējā sezonā 31 gadu vecā norvēģiete kļuva par Lielā kristāla globusa ieguvēju, kā arī izcīnīja trīs zelta un divas bronzas medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Arī titulētā Ulsbū-Reiselannas komandas biedrene Tīrila Ekhofa Covid-19 komplikāciju dēļ nestartēs 2022./2023.gada sezonas sākumā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-12-05 14:44, pirms 2 gadiem
Un tad vēl nevar zināt.

     [+] [-]

, 2022-12-05 15:32, pirms 2 gadiem
Cik lielus resursus paņem sports! Varētu šķist, ka visam jābūt ideāli - medaļas OS, kristāla globuss iegūts un nevajadzētu pastāvēt problēmām ar motivāciju nākamajai sezonai. Tomēr viss nav tik vienkārši.