Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Norvēģu treneris: "Vasiļjevs būtu labāk turējis muti"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Norvēģu treneris: "Vasiļjevs būtu labāk turējis muti"
Zigfrīds Mazē'. Foto: Lise Åserud / NTB

Norvēģijas biatlona izlases treneris Zigfrīds Mazē bija dusmīgs uz Sarajevas un Kalgari Olimpisko spēļu čempionu stafetēs Dmitriju Vasiļjevu par viņa apvainojumiem norvēģu virzienā saistībā ar iespējamu dopinga lietošanu, iesakot bijušajam krievu biatlonistam labāk paklusēt.

Divkārtējais Olimpiskais čempions biatlona stafetēs Dmitrijs Vasiļjevs apšaubīja, ka Sturlas Holma Lēgreida neticamā izlaušanās biatlona elitē ar četrām pasaules čempionāta zelta medaļām un otro vietu sezonas kopvērtējumā varētu būt sasniegta godīgā ceļā. Viņš nosauca norvēģu biatlonistus un slēpotājus par slimākajiem cilvēkiem uz Zemes un norādīja, ka terapeitiskie izņēmumi ir galvenā norvēģu priekšrocība pār krieviem. Vasiļjevs arī apgalvoja, ka šie terapeitiskie izņēmumi ir veikls triks, lai legalizētu aizliegto medikamentu lietošanu, un ka norvēģi lietojot steroīdus un ļoti spēcīgus anaboliskos preparātus.

Ar šādiem spēcīgiem apvainojumiem savu padoto virzienā nebija mierā Norvēģijas biatlona izlases galvenais treneris Zigfrīds Mazē, kurš, protams, bija dusmīgs par Vasiļjeva izteikumiem un atbildi parādā nepalika. „Apvainot Sturlu Holmu Lēgreidu vai kādu citu manu sportistu par dopinga lietošanu, ir vēršanās pret manu darbu un milzīgas necieņas izrādīšana. Vasiļjev, ja tu esi no valsts, kurai dopinga lietošanas vēsture ir tāda, kāda tā ir, labāk būtu turējis muti,” noteica francūzis Mazē, kura vadībā norvēģi sasnieguši lieliskus rezultātus kopš 2016.gada.

Pats Sturla Holms Lēgreids ļoti korekti atbildēja uz nopietniem apvainojumiem, norādot, ka viņam neesot nekādu šāda veida terapeitisku izņēmumu. „Skumīgi, ka viņi apvaino citus, kaut arī viņiem nav nekāda pamatojuma. Ja tas ir tāpēc, ka kādam ir bijusi laba sezona, tad tas ir vājš arguments. Neviens no mums nevēlas blēdīties, un ir kopīga vienprātība par tīru sportu.”

Izmantotie resursi:
dagbladet.no

     [+] [-]

, 2021-05-04 08:41, pirms 3 gadiem
Visi pish ieksaa elitee, bet fakts, ka krieviem atkal kaut kas publiski jasaka vienkarsi ir nozelojami, kamer pats krievs nem visu iespejamo ieksaa

  -1 [+] [-]

, 2021-05-04 15:48, pirms 3 gadiem
Laikam, krievs atkal pilnā kaut ko izmuldējās. Bet norvēģu treneris uz jautājumu, pēc būtības, neatbildēja, izlīdzoties ar tradicionālo "pats muļķis"! Paša Legreida atbilde arī divdomīga, ka viņam nav "šāda veida" izņēmumu. Vai tomēr ir kādi "citāda veida" terapeitiskie izņēmumi? Kā tai resnajai amerikāņu tenisistei ar lielo bisti, kura legāli rij dopingu ar saviem mistiskajiem bipolārajiem traucējumiem?

     [+] [-]

, 2021-05-04 17:12, pirms 3 gadiem
Parasts Futbola līdzjutējs rakstīja: Laikam, krievs atkal pilnā kaut ko izmuldējās. Bet norvēģu treneris uz jautājumu, pēc būtības, neatbildēja, izlīdzoties ar tradicionālo "pats muļķis"! Paša Legreida atbilde arī divdomīga, ka viņam nav "šāda veida" izņēmumu. Vai tomēr ir kādi "citāda veida" terapeitiskie izņēmumi? Kā tai resnajai amerikāņu tenisistei ar lielo bisti, kura legāli rij dopingu ar saviem mistiskajiem bipolārajiem traucējumiem?
Tu esi izlasījis un sapratis tikai to, ko GRIBĒJI. Krieviem pakaļu bučot ej citur, te viņi savus halopus nemeklē.