Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Daiļslidošanas zvaigznes aicina uz paraugdemonstrējumiem ”Ozo” hallē

Jānis Celmiņš

Šo ceturtdien, 29.jūlijā, ”Ozo” ledus hallē pulksten 17.30 vēl būs pēdējā iespēja šovasar sastapt slaveno daiļslidotāju, tagad treneri – Aleksandru Žuļinu, kā arī vairākus viņa audzēkņus, kuri pašlaik ir vieni no labākajiem pasaulē un Eiropā. Viesi skatītājiem par prieku izpildīs nelielu paraugdemonstrējumu treniņu, lai parādītu, kas gandrīz mēneša laikā kopš viesošanās Ozolniekos ir apgūts.

Jau vēstījām, ka ”Ozo” hallē vasaras treniņnometni aizvada leģendārā A.Žuļina un treneru Svetlana Sokolovskas un Oļega Volkova audzēkņi, kuru vidū ir šī gada labākā slidotāja starp juniorēm - Anna Ovčarova no Krievijas, kā arī vairāki pāri, tostarp 2010.gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas ieguvēji Natālija Pešalā un Fabians Burzā no Francijas un Pasaules junioru čempionāta līderi Jeļena Iļiniha un Ņikita Kacalapovs no Krievijas.

Minētajā datumā ieeja hallē ir bezmaksas. Visi interesenti un preses pārstāvji varēs vēl šovasar pēdējo reizi tikties klātienē ar slavenajiem sportistiem, uzdot tiem jautājumus un saņemt autogrāfus.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Aleksa