Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

"Ozo" hallē viesojas pasaules klases daiļslidotāji

Jānis Celmiņš

"Ozo" hallē viesojas pasaules klases daiļslidotāji
Anna Ovčarova

Līdz pat mēneša beigām "Ozo" ledus hallē var sastapt vairākus gan esošos, gan arī bijušos pasaules labākos daiļslidotājus. Paši par sevi jau runā skaļie un pazīstamie vārdi, piemēram, Aleksandrs Žuļins un Anna Ovčarova.

Slavenie slidotāji "Ozo" halli ir izvēlējušies vasaras treniņnometnei. Viņu vidū ir šī gada labākā slidotāja starp juniorēm - Anna Ovčarova no Krievijas, kā arī vairāki pāri, tostarp 2010.gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas ieguvēji Natālija Pešalā un Fabians Burzā no Francijas un Pasaules junioru čempionāta līderi Jeļena Iļiniha un Ņikita Kacalapovs no Krievijas.

Dalībniekus trenē divu olimpisko spēļu bronzas medaļu laureāts, pasaules un Eiropas čempions un citiem tituliem bagātais, sieviešu mīlulis un šī sporta veida aprindās ļoti pazīstamais Aleksandrs Žuļins. Viņam asistē Svetlana Sokolovska un Oļegs Volkovs.

Intervijā portālam jelgavnieki.lv slavenie daiļslidošanas treneri pozitīvi novērtējuši "Ozo" iespējas, sakot, ka ir patīkami pārsteigti, ka šeit, samērā nelielā apdzīvotā vietā, ir tik labi attīstīta daiļslidošanas bāze, un sola: ja būs iespēja, Ozolniekos atgriezīsies vēl. "Esam bijuši treniņnometnē Francijā. Viennozīmīgi var teikt, ka te viss ir daudz augstākā līmenī," atzīst Žuļins.

Piebilstams, ka pie treneres Svetlanas Sokolovskas strādā arī divas ledus skolas "Zemgale" audzēknes – Karīna Rutlauka un Katrīna Šuberta.

"Mēs braucām uz "nekurieni", jo nezinājām, kas mūs gaida. Taču esam patīkami pārsteigti," Sokolovska intervijā neslēpusi sajūsmu.

Viņa arī atklāj, ka Krievijā pat ir «jāstāv» rindā uz ledu, jo savas bāzes viņas treneru kolektīvam un audzēkņiem nav, taču šeit paveras ļoti plašas iespējas – ledus pieejams jebkurā laikā, un viss ir labi organizēts.

  +8 [+] [-]

, 2010-07-22 12:24, pirms 14 gadiem
Latvijā droši vien viņus sejā pazīst Agita Ābele un vēl kādi 50 cilvēki...

  -4 [+] [-]

, 2010-07-22 14:31, pirms 14 gadiem
kuru tas interesē...mani noteikti ne

  +4 [+] [-]

, 2010-07-22 15:43, pirms 14 gadiem
kasuks rakstīja: kuru tas interesē...mani noteikti ne
pričom tad lasi?