Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Majdiča joprojām nav atlabusi pēc kritiena Vankūverā

Majdiča joprojām nav atlabusi pēc kritiena Vankūverā
Petra Majdiča pēf finiša sprintā Vankūverā
Foto: AP/Scanpix
20:15
Vankūvera 2010, OS-Distanču slēpošana, Sievietes (sprints)
Petra Majdic
2.75
2.50
Justyna Kowalczyk
4.00
3.25
Hanna Falk
5.50
4.75
Marit Bjørgen
8.00

Distanču slēpošanas sprinta karaliene, slovēniete Petra Majdiča joprojām ir neziņā, vai spēs atgriezties pasaules slēpošanas elitē pēc kritiena, ko piedzīvoja Vankuveras olimpisko spēļu trasē, iesildoties pirms sprinta sacensībām.

Majdiča vēl nav atveseļojusies pēc olimpisko spēļu laikā piedzīvotā kritiena. Iesildīšanās laikā pirms sprinta sacensībām Majdiča vienā no trases līkumiem nesavaldīja slēpes un iekrita akmeņainā grāvī, kas bez jebkāda nožogojuma atradās tikai pāris pēdu no trases malas. Viņa salauza ne tikai nūjas un slēpes, bet arī vairākas ribas, kas arī sadūra plaušas.

Sprinta kvalifikācijai viņai trasē atļāva doties kā pēdējai. Neskatoties uz milzīgajām sāpēm, viņai izdevās kvalificēties ceturtdaļfināliem un vēlāk arī pusfinālam un finālam, kurā viņa iekļuva kā pēdējā ("lucky looser"). Finālā Majdiča parādīja milzīgu gribasspēku un par spīti sāpēm izcīnīja bronzas medaļu, kļūstot par Slovēnijas varoni. Apbalvošanas ceremonijā pēc medaļas viņa varēja aiziet tikai ar komandas biedru palīdzību.

"Viņa joprojām nav atlabusi un nav izlēmusi, vai turpinās slēpotājas karjeru. Viņa par to domā visu laiku un, iespējams, lēmums tiks pieņemts maijā", atzīst Slovēnijas slēpošanas izlases sabiedrisko attiecību speciālists.

Izmantotie resursi:
langd.se

  +3 [+] [-]

, 2010-04-17 13:19, pirms 14 gadiem
ar lauztaam ribaam un sadurtu plaushu pasleepot un veel beigaas bronzu panjemt, tas ir paarcilveeciigi. visu cienju shai sportistei

  +1 [+] [-]

, 2010-04-17 13:28, pirms 14 gadiem
Būs ļoti žēl, ja karjera beigsies šādi, vēl tikai 30 gadus veca, varētu arī līdz Sočiem aizslēpot.