Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Igaunijā aizvadīts FIS SES snovborda kauss un LAČ frīstaila slēpošanā un snovbordā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Igaunijā aizvadīts FIS SES snovborda kauss un LAČ frīstaila slēpošanā un snovbordā
Foto: Latvijas Slēpošanas federācija,

Pagājušajā nedēļas nogalē Igaunijas ziemas sportaveidu galvaspilsētā Otepē, „Munakas” slēpošanas centrā, tika aizvadītas šīs ziemas sezonas preztižākās frīstaila slēpošanas un snovborda sacensības. Sacensības dalījās vairākās kategorijās: SES jeb mazo slēpošanas nāciju organizācijas snovborda kauss, Latvijas čempionāts, FIS ieskaite un Latvijas atkāltais čempionāts.

Pirmajā sacensību dienā norisinājās Big air disciplīnas sacensības, kurās piedalījās 25 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Sacensības bija sadalītas kvalifikācijā, kur katram dalībniekam bija 2 lēcieni, ieskaitot vienu labāko, un finālos, kur katram dalībniekam bija 3 lēcieni, ieskaitot 2 no tiem. Līdz ar to dalībniekiem bija jāizpilda 2 dažādi triki. Lai dalībniekiem būtu labākas iespējas sevi parādīt uz fināliem, kvalificējās visi dalībnieki.

Rezultāti Latvijas čempionātā
SNB sievietes: 1.Odrija Zozi ; 2.Tīna Kaļinovska, 3.Elizabete Gengergaile.
SNB vīrieši: 1. Rihards Šmits, 2. Emīls Ieviņš,
FS vīrieši: 1. Jēkabs Felcs, 1.Edvards Lansmanis, 3.Emīls Ozoliņš.

Otrajā sacensību dienā norisinājās Slopestyle sacensības, kurās visi dalībnieki uzreiz sacentās finālā. Formāts bija 3 braucieni, no kuriem tikai viens labākais tika ņemts vērā, dodot dalībniekiem vairāk iespējas izpildīt precīzu braucienu. Līdzīgi kā Big air sacensībās Slopestyle sacensībās piedalījās 24 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Rezultāti Latvijas čempionātā
SNB vīrieši: 1.Krišs Baglais
FS vīrieši: 1. Edvards Lansmanis, 2.Jēkabs Felcs, 3. Emīls Ozoliņš

Izmantotie resursi:
Latvijas Slēpošanas federācija | infoski.lv

     [+] [-]

, 2022-03-07 16:39, pirms 2 gadiem
Nepamanīju, ka kāds vakar būtu uzrakstījis par 50km Holmenkollenā, kā arī par to, ka vakar tās bija Dario atvadas.