Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Cīmanis: "Ar rezultātiem neesmu apmierināts"

Jānis Pārums

Cīmanis: "Ar rezultātiem neesmu apmierināts"
Pēteris Cīmanis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas kamaniņu sporta izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis pēc otrā Pasaules kausa izcīņas posma Vinterbergā portālam Sportacentrs.com atzina, ka nav apmierināts ar savu audzēkņu paveikto, taču cer, ka rezultāti uzlabosies.

"Protams, neesmu apmierināts ar rezultātiem, taču iespējams vēlāk varētu būt labāk. Tagad ir tikai sezonas sākums un kaut ko konkrētu ir grūti pateikt. [Rezultātu] analīze būs ap jauno gadu. Iespējams, ka tās ir sagatavošanās problēmas. Pašreizējā situācijā varu būt apmierināts vien ar brāļu Šicu septīto un Maijas Tīrumas devīto vietu pirmajā posmā. Maija divus mēnešus noslimoja, tāpēc tur nav nekādas [sportiskās] formas, bet Andris Šics nevar ar pilnu spēku raut startu, tikai uz 50 procentiem. Vēlāk veiksmi analīzi, bet paši saprotiet – rezultāti ir tādi, kādi tie ir...," sarūgtināts ar pirmajos divos Pasaules kausa posmos redzēto bija Pēteris Cīmanis.

Savukārt jauno sportistu veikumu viņš novērtēja visnotaļ atzinīgi: "Parasti jaunajiem sportistiem, kas tikko pārnākuši no junioriem ir grūti kvalificēties Pasaules kausam, bet Elīza Tīruma to izdarīja gan Īglsā, gan Vinterbergā. Tāpat varu uzslavēt divnieku Bērzi/Loginu, kuri arī abos posmos pārvarēja atlasi. Tas ir labi."

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šajā nedēļas nogalē Pasaules kausa izcīņas otrajā posmā brāļi Juris un Andris Šici divnieku sacensībās izcīnīja devīto vietu, Maija un Elīza Tīrumas bija, attiecīgi, 16. un 21. vietā sieviešu sacensībās, bet vīriem Inārs Kivlenieks ieņēma 24., Mārtiņš Rubenis - 25. vietu. Komandu stafetē brāļi Šici, Tīruma un Rubenis bija piektie.

     [+] [-]

, 2010-12-05 16:25, pirms 13 gadiem
Nu jāa, Bračkas vieniigi pavilka komandas stafeti un tas arīi viss! Tak par Rubeni es vispār nesaprotu, vienu reizi izšauj, un tad pa 2o vietām ņemas

  -1 [+] [-]

, 2010-12-05 17:01, pirms 13 gadiem
Resnai pāķis ari kautko sajēdz !?

     [+] [-]

, 2010-12-05 17:46, pirms 13 gadiem
Gribētos pajautāt cīmaņa k-gam,vai viņš vispār zina,ka Siguldā ir uzcelta arī STARTA ESTAKĀDE,lai uzlabotu savu sportistu sniegumu tieši starta uzrāvienā,kas ir pats svarīgākais laba rezultāta sasniegšanai finišā.Pagaidām izskatās,ka viņu apmierina arī godalgotās vietas no lejas gala raugoties(tiešipar šo svarīgo elementu iet runa).Šodien startējušo sportistu vidū pārliecinošas vietas no 20-23-jai,bet pavisam startēja 24-as,manuprāt tas nav normāli.

  +5 [+] [-]

, 2010-12-05 17:57, pirms 13 gadiem
latvijas izlasei vajag citu trenneri,cimmers galigi nevelk...

     [+] [-]

, 2010-12-05 23:55, pirms 13 gadiem
Man neizsakāms prieks!