Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas vīriešu volejbola izlase aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pret Ukrainu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas vīriešu volejbola izlase aizvadīs pirmo pārbaudes spēli pret Ukrainu
Mihals Gogols. Foto: CEV

Jau šodien pārbaudes spēli pret Uģa Krastiņa vadīto Ukrainas izlasi, kas jau nedēļu Latvijā gatavojas gaidāmajam pasaules čempionātam, aizvadīs Mihala Gogola trenētā Latvijas valstsvienība. Komandas tiksies pulksten 18:30 Rīgā, Rimi Olimpiskajā centrā.

“12. jūlijā uzsākām gatavošanos gaidāmajam pasaules čempionātam un aizvādam treniņus Rimi Olimpiskajā centrā, un tas arī pateicoties Latvijas volejbola federācijas atbalstam. Latvijā gatavosimies līdz jūlija beigām un pirmā spēle pasaules čempionātā ir 27. augustā. Pašlaik esam pašā sagatavošanas procesa sākumā, un pārbaudes spēles ar Latvijas izlasi ir daļa no šī procesa. Pašlaik fokusēsimies paši uz savu spēli, bet noteikti cīnīsimies,” par gaidāmajām pārbaudes spēlēm komentāru sniedza Ukrainas valstsvienības galvenais treneris Uģis Krastiņš.

Latvijas vīriešu izlases galvenais treneris Mihals Gogols no pārbaudes spēlēm sagaida puišu maksimālu pašatdevi: “Esmu ļoti priecīgs, ka mums būs iespēja spēlēt pret tik laba līmeņa komandu, kāda ir Ukrainas izlase. Lielisks pretinieks, lai pārbaudītu elementus, pie kuriem esam strādājuši, kopš Zelta līgas beigām. Veicot padziļinātu analīzi pēc Zelta līgas spēlēm vasaras sākumā, pārbaudes spēlēs gribētu fokusēties uz mūsu pašu spēles kvalitāti un mazināt kļūdu skaitu kā uzbrukumā, tā aizsardzībā. Otra lieta, kam pievērsīsim uzmanību pārbaudes spēļu ciklā ir stabilas un spēcīgas serves un servju uzņemšana.”

Līdzjutējiem un skatītājiem, iespēja vērot vīriešu izlasi klātienē arī pārbaudes spēlēs un biļetes iespējams iegādāties bezrindas.lv.

Spēli tiešraidē būs iespēja vērot Best4SportTV kanālā, savukārt gaidāmās pārbaudes spēles pret Norvēģijas vīriešu izlasi 26. un 27. jūlija būs iespējams vērot LTV7, tāpat LTV7 tiešraidē rādīs visas Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas spēlēs gan vīriešiem, gan sievietēm.

Latvijas vīriešu izlase Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīrā startēs B grupā kopā ar Austrijas un Somijas valstsvienībām.

Pārbaudes spēļu kalendārs:
21.07. plkst. 18:30 Latvija – Ukraina
26.07. plkst. 19:30 Latvija – Norvēģija;
27.07. plkst. 19:30Latvija – Norvēģija;

Latvijas izlases EČ kvalifikācijas spēļu kalendārs:
03.08. Austrija – Latvija
06.08. Latvija – Somija (Valmieras Olimpiskais centrs)
17.08. Somija – Latvija
21.08. Latvija – Austrija (Zemgales Olimpiskais centrs)

Informāciju sagatavoja:
Krista Zeide
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2022-07-21 10:41, pirms 2 gadiem
A kur sastāvi?

     [+] [-]

, 2022-07-21 11:21, pirms 2 gadiem
Marcello92 rakstīja: A kur sastāvi?
BET vai B sastāvi arī interesē ?

     [+] [-]

, 2022-07-21 12:53, pirms 2 gadiem
latviešu puišiem obligāti ir jāzaudē. Citādi visi viņus sauks par urlām, putinistiem, kaut kā vēl jūs te saucat visus, kuri "kara" apstākļos nenostājas kāda pusē un nefano par uzņēmuma "latvijas republika" sludināto propogandu.

     [+] [-]

, 2022-07-21 16:36, pirms 2 gadiem
viedais_cilveks rakstīja: latviešu puišiem obligāti ir jāzaudē. Citādi visi viņus sauks par urlām, putinistiem, kaut kā vēl jūs te saucat visus, kuri "kara" apstākļos nenostājas kāda pusē un nefano par uzņēmuma "latvijas republika" sludināto propogandu.
es jau atdevu savu māju, mašīnu un suni guculim.

pats tagad suņa būdā guļu, bet to ar drīz jāatdod.