Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase sēdvolejbolā dodas uz 2021. gada Eiropas čempionātu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas izlase sēdvolejbolā dodas uz 2021. gada Eiropas čempionātu
Foto: Jeļena Aļoškina.

Rīt Latvijas vīriešu izlase sēdvolejbolā dosies uz Turciju, lai piedalītos Eiropas čempionātā, kas sāksies šo svētdien un norisināsies līdz 24.oktobrim.

Latvijas vīriešu sēdvolejbola izlase 9 spēlētāju sastāvā piektdien dosies uz Turcijas pilsētu Kemeru, kur piedalīsies šī gada galvenajās sacensībās – 2021. gada Eiropas čempionātā sēdvolejbolā, kas notiks no 17. līdz 23. oktobrim.

Latvijas izlases sastāvs: Uldis Ektermanis, Andrejs Filipavičs, Dmitrijs Pavlovs, Aleksandrs Vivčariks, Juris Sprukts, Vadims Skoriks, Aleksandrs Martinovs, Boriss Jeparovs, Vadims Landiševs. Izlases treneris – Oļegs Gubarevs.

Eiropas čempionātā sēdvolejbolā piedalīsies Eiropas spēcīgākās izlases – 16 vīriešu un 11 sieviešu komandas. Vīriešu komandas sadalītas 4 apakšgrupās pa četrām komandām katrā. Latvija spēlēs B grupā, kur pretī stāties Ukraina, Nīderlande un Itālija.

A grupa spēlēs Turcija, Vācija, Serbija, Francija. C grupā ir ielozētas Bosnija un Hercegovina, Polija, Ungārija, Gruzija, bet D grupā ir šādas komandas: Krievija, Horvātija, Slovēnija un Čehija.