Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Obrumans: "Ja būtu pieejami visi spēlētāji, varētu pacīnīties par trijnieku, varbūt arī PČ U21"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Obrumans: "Ja būtu pieejami visi spēlētāji, varētu pacīnīties par trijnieku, varbūt arī PČ U21"
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc šodien aizvadītās noslēdzošās Eiropas U20 meistarsacīkšu finālturnīra spēles, kur Latvija kļuva par pirmo, kas uzvarēja setu grupā dominējušajai un bez zaud[ējumie spēlējošajai Francijai, Latvijas izlases galvenais treneris Mārcis Obrumans atzina, ka šajā turnīrā komanda nerādīja labāko spēli, labām epizodēm mijoties ar bērnišķīgām kļūdām, un norādīja, ka, ja būtu pieejami visi spēlētāji, ir liela varbūtība, ka varēja pacīnīties par vietu labāko trijniekā grupā un pasaules U-21 čempionātu.

“Atskatoties uz visu turnīru, ar serbiem vajadzēja nospēlēt labāk, tomēr tas bija tuvu mūsu maksimumam. Somiju un Austriju pārliecinoši vinnējām, kaut gan Somija turnīra beigās sevi labi apliecināja. Pret Turciju un Ukrainu neko nevarējām izdarīt, bet ar Franciju sen nebijām spēlējuši,” rezumē Latvijas izlases galvenais treneris Mārcis Obrumans.

“Liekas, ka varējām izskatīties labāk gan spēlē, gan turnīra tabulā. Laika sagatavoties pietika, bet Gustavs Auziņš vēlāk pievienojās, turklāt pārkvalificējoties par otrā tempa uzbrucēju. Par Kristiānu Fokerotu vēlu uzzinājām, ka nespēlēs, bet Armands Rokjāns būtu noderējis visā sagatavošanās posmā,” norāda treneris.

“Nokļūšana vienā turnīrā ar visiem Eiropas labākajiem visai komandai bija laba pieredze, taču neliels rūgtums ir. Visa turnīra laikā nerādījām labāko spēli – labas epizodes mijās ar bērnišķīgām kļūdām, tomēr cīņasspars, atskaitot varbūt maču ar Ukrainu, vienmēr bija labs. Spēles līmenis šeit bija augsts, un arī mēs atsevišķos brīžos nospēlējām ļoti labi,” skaidro Obrumans.

“Protams, ja būtu pieejami visi spēlētāji, ir liela varbūtība, ka varētu pacīnīties par vietu labāko trijniekā grupā un pasaules U-21 čempionātu, bet varbūt pat par iekļūšanu pusfinālā, tomēr Fokerotam, Kārlim Jaundžeikaram un Matīsam Šalkovskim ļoti labi sevi izdevās apliecināt pludmales volejbolā,” secina Latvijas U20 izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2024-09-04 20:38, pirms 2 nedēļām
Ja viss labi saliktos, varētu paspēkoties pat par Galaktikas titulu!

Bet vispār jau malači, jo cīnījās, nevis tikai piedalījās.