Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ramma Bulgārijā debitē ar uzvaru, Sorokinam zaudējums Francijā

Jānis Celmiņš

Ramma Bulgārijā debitē ar uzvaru, Sorokinam zaudējums Francijā
Valters Ramma
Foto: www.cev.lu

Kārtējās spēles Eiropas volejbola līgās aizvadījuši Latvijas volejbolistu pārstāvētie klubi. Francijas un Bulgārijas čempionātos ar mainīgām sekmēm spēlējuši Valters Ramma un Ruslans Sorokins.

Bulgārija

Ar uzvaru Bulgārijas čempionātā izdevies debitēt Valteram Rammam, kura pārstāvētā "CSKA Sofia" komanda valsts čempionāta pirmajā spēlē pieveica "Montana" komandu – 3:0. Valters spēlēja komandas pamatsastāvā un palīdzēja komandai ar deviņu punktu guvumu, kā arī labu servju uzņemšanas procentu – 71 procentu.

Francija

Francijas čempionāta jauno sezonu ar zaudējumu sācis Ruslana Sorokina pārstāvētais Tulūzas klubs, kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās "Sete" komandai. Ruslans devās laukumā savas komandas pamatsastāvā un aizvadīja visu spēli, gūstot 10 punktus.

Francijas čempionāta "ProB" līgā uzvaru svinējusi Jevgēņijas Grimailova pārstāvētā "Cambrai" komanda, kas savā laukumā tikās ar "Martigues" vienību un izcīnīja uzvaru. Jevgēņijs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un spēles protokolā atzīmējās ar 13 gūtiem punktiem.

Turcija

Trešo uzvaru Turcijas čempionātā izcīnījusi Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bankasi" komanda, kas viesos ar 3:1 apspēlēja "Halbank" komandu. Spēles protokols pagaidām nav pieejams. Celitāna pārstāvētais klubs ir viens no trim, kurš pagaidām cīnās bez zaudējumiem – izcīnītas trīs uzvaras.

Itālija

Otro uzvaru divās Itālijas čempionāta A1 līgas spēlēs šodien svinēja Jāņa Pēdas pārstāvētā Kuneo komanda, kas viesos guva virsroku pār "Yoga Forlg" komandu – 3:1. Jānis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, bet punktus neguva.

Somija

Vēl vienu uzvaru Somijas čempionātā izcīnījusi "Laakapaa" komanda, kas spraigā piecu setu cīņā apspēlēja "Riento" vienību – 3:2. Hermans Egleskalns un Normunds Veinbergs Rovaniemi pilsētas komandas labā guva attiecīgi 21 un 10 punktus. Jau rītvakar komandai paredzēta trešā spēle triju dienu laikā.

Izmantotie resursi:
Mestaruusliiga
Legavolley - Home Page
Türkiye Voleybol Federasyonu
LNV - Ligue Nationale de Volley

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-01 00:10, pirms 14 gadiem
сандис Женька это Женька а Сява это Сява. они братья.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-02 21:11, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: Jevgēņijs Grimailovs? Vai tad viņš nav Vjačeslavs? Var būt ka kļūdos..
Vjačš spēlē Jelgavā!