Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Iecelnieks: "Bija svarīgi saņemties"

Jānis Celmiņš

Iecelnieks: "Bija svarīgi saņemties"
Lauris Iecelnieks
Foto: www.rigavolley.com

Piedāvājam VK "Rīga / Lāse-R" spēlētāja Laura Iecelnieka un trenera Uģa Krastiņa pēcspēles komentārus pēc ceturtdienas "Schenker" līgas spēles, kurā pārliecinoši tika pieveikts "Armijas" VK.

Jau ziņojām, ka ceturtdien VK "Rīga / Lāse-R" viesos kārtējā "Schenker" līgas spēlē ar 3:0 apspēlēja "Armijas" VK un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Piedāvājam VK "Rīga / Lāse-R" spēlētāja Laura Iecelnieka un trenera Uģa Krastiņa pēcspēles komentārus.

"Pēc trim neveiksmīgām spēlēm, mums bija savarīgi pašiem saņemties un nospēlēt. Pretinieku, viņa spēles manieri, kā arī vājās vietas zinājām. Atlika tikai tās izmantot ... domāju, ka tas spēles gaitā lielākoties arī izdevās," pēc spēles teica viens no Rīgas kluba līderiem Lauris Iecelnieks.

Līdzīgās domās bija arī viens no rīdzinieku treneriem Uģis Krastiņš. "Uzvara spēlē pati par sevi bija svarīga, bet vēl svarīgāk šoreiz bija pēc neveiksmju sērijas atgūt ticību sev un pārliecību par saviem spēkiem. Pirms spēles izanalizējām pretinieku, un principā aizvadījām spēli pēc plāna. Labi servējām, labi nospēlējām aizsardzībā un blokā. Tas arī ļāva sasniegt pozitīvu rezultātu. Domājot par nākamjām spēlēm - šīs sezonas rezultāti "Schenker" līgā ir parādījuši, ka jebkura komanda var apspēlēt jebkuru komandu. Tāpēc nopietni gatavosimies spēlei pret "Ezerzeme / DU", tālāk pret "Cēsu Alu", un visiem pārējiem. Komandai ir jāatgūst ticība sev, saviem spēkiem, tad arī rezultāti nekur neizpaliks," pārliecināts bija Krastiņš.

Nākamo spēli VK "Rīga / Lāse-R" aizvadīs jau šo svētdien, kad savā laukumā (Olimpiskajā sporta centrā) tiksies ar VK "Ezerzeme / DU", bet pēc nedēļas (9. novembrī) viesosies Cēsīs, kur spēlēs ar vietējo "Cēsu Alus" komandu.

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

     [+] [-]

, 2008-10-31 22:20, pirms 16 gadiem
Nu tiešām malači tur tak tādi veči tajā AVK spēlē kam pagātne miglā tīta un dažam labam pat trīs pases tur bez analīzes nevar !!!!!!!ko jūs veči tur tak vecais Reinfis, Kalniņš un Veinsbergs!!!!!!