Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien startē Latvijas kausa izcīņa

Jānis Celmiņš

Trešdie, 31. oktobrī sāksies Latvijas volejbola kausa izcīņa. Latvijas kausa izcīņā šogad startēs trīs Amatieru līgas komandas, četras Nacionālās līgas vienības un pieci no sešiem "Schenker" līgas klubiem.

No Amatieru līgas klubiem dalību Latvijas kausa turnīram pieteikušas trīs komandas - "VEGA 1" (Liepāja), SK "Aizkraukle" un "Palsams - Kuldīga", no Nacionālās līgas Latvijas kausa izcīņā startēs četras vienības - "Ziemeļkurzeme", "JPV", "OC Limbaži" un "Inčukalns/LU". Dalību Latvijas kausa izcīņā pieteikuši arī pieci no sešiem Latvijas "Schenker" līgas klubiem. Latvijas kausam nav pieteikušies vien Daugavpils "Ezerzeme/DU" komanda.

Pirmās kārtas spēles tiks izspēlētas 31. oktobrī un 7. novembrī. Nākošajai kārtai kvalificēsies komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā. Otrās kārtas spēles tiks izspēlētas 14. un 21. oktobrī, bet Latvijas kausa "final four" risināsies 8. un 9. decembrī Rīgā, Daugavas sporta namā.

Otrajā kārtā (ceturtdaļfinālā) vietas jau nodrošinājušas četras no piecām "Schenker" līgas komandām - VK "Lāse-R", SK "Cēsu Alus", VK "Biolars/Ozolnieki" un SK "Rīga".

Latvijas kausa pirmās kārtas pāri:
Inčukalns/LU - VEGA1
Ziemeļkurzeme - JPV
SK ELVI/Kuldīga - Palsams-Kuldīga
OC Limbaži - SK Aizkraukle

Izmantotie resursi:
www.volejbols.lv

     [+] [-]

, 2007-10-31 16:30, pirms 17 gadiem
Kuldīgas klubi savā starpā? kas vispār ir Palsams?

     [+] [-]

, 2007-10-31 17:04, pirms 17 gadiem
un kāpēc pie velna nepiedalās Ezerzemes jaunieši?

     [+] [-]

, 2007-10-31 21:13, pirms 17 gadiem
Elvi samala Palsamu 3:0