Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šodien "Biolars/Ozolnieki" pret "Parnu" VK

Jānis Celmiņš

Šodien Ozolnieku Sporta namā tiks aizvadīta kārtējā "Schenker" līgas spēle, kurā spēkiem mērosies Ozolnieku "Biolars/Ozolnieki" un viens no spēcīgākajiem Igaunijas volejbola klubiem - "Parnu" VK. Spēles sākums pulksten 18.00.

Ozolnieku komanda "Schenker" līgas turnīra tabulā šobrīd ieņem ceturto vietu (četras uzvaras un divi zaudējumi), bet pērnavieši ir septītie (trīs uzvaras un divi zaudējumi).

Pērnavas kluba vadībai starpsezonu periodā izdevies piesaistīt vienu no Igaunijas labākajiem diagonāles uzbrucējiem Argo Meresāru, kuram pagājušās sezonas noslēgumā tika veikta visai sarežģīta muguras operācija. Pagājušajā nedēļā Pērnavas volejbolisti viesojās Rīgā, kur Daugavas sporta namā tikās ar SK "Rīga" volejbolistiem. Visai saspringtā un skatītājiem tīkamā spēlē uzvaru gan svinēja mājinieki (3:1), taču arī pērnavieši brīžiem rādīja diezgan saturīgu sniegumu.

Ja "ožiem" šodien izdosies izcīnīt uzvaru ar 3:0 vai 3:1, tad viņi pirmo "Schenker" līgas mēnesi (oktobri) noslēgs vismaz otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl

     [+] [-]

, 2007-10-31 12:33, pirms 17 gadiem
maz jau ticams, ka ozolnieki var uzvarēt, jo Pērnava šogad ir top4 komanda, bet ozolnieki pagaidām izskatās nu tā uz 5-6 vietu.

     [+] [-]

, 2007-10-31 12:54, pirms 17 gadiem
ja nospele savu speju robezhas, tad var pacinities...