Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mūsējie ārzemēs: Pēda un "BreBanca Lanutti" izcīna Itālijas Superkausu

Jānis Celmiņš

Mūsējie ārzemēs: Pēda un "BreBanca Lanutti" izcīna Itālijas Superkausu
"BreBanca Lanutti" komandas volejbolisti ar izcīnīto kausu
Foto: legavolley.it

Pie pirmā titula šosezon tikusi Latvijas volejbolista Jāņa Pēdas pārstāvētā "BreBanca Lanutti Cuneo" komanda, kas vakar Itālijas Superkausa finālā ar 3:0 apspēlēja Eiropas un Pasaules klubu čempionus "Itas Diatec Trentino" vienību.

Itālijas Superkausu izcīna Pēda un Kuneo

Itālijas čempionāta A1 līgas turnīra tabulā "Itas Diatec Trentino" un "BreBanca Lanutti Cuneo" komandas šobrīd ieņem attiecīgi pirmo vietu un nopietni konkurēs uz čempionu titulu vienā no spēcīgākajām Pasaules līgām.

Superkausa finālā Kuneo vienība saviem oponentiem daudz cerību nedeva, uzvarot visai pārliecinoši - 3:0 (25:19; 25:23; 25:22). Jānis Pēda spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Krastiņš un Co sagādā zaudējumu Baika "Riento"

Kārtējo uzvaru Somijas čempionātā izcīnīja Uģa Krastiņa vadītā un Aivara Petruševica, Elvja Krastiņa un Anša Medeņa pārstāvētā "Valepa" komanda, kas mājas spēlē ar 3:0 sagrāva Ērika Baika pārstāvēto "Liiga Riento", Petruševicam 16 puntki, Medenim nepilnos divos setos četri punkti, Baikam četri punkti. Ar 21 puntku 13 spēlēs "Valepa" turnīra tabulā ierindojas sestajā vietā Somijas čempionāta kopvērtējumā. "Liiga Riento" ar trim punktiem 15 spēlēs atrodas pēdējā 12. vietā.

Tikmēr Hermana Egleskalna un Normunda Veinberga pārstāvētais "Team Lakkapaa" klubs ar 3:2 pārspēja "Piivolley" komandu. Egleskalnam 31 punkts, Veinbergam 18. "Team Lakkapaa" ar 26 punktiem 11 spēlēs ierindojas 3. vietā Somijas čempionāta kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Legavolley - Home Page
Mestaruusliiga

     [+] [-]

, 2011-01-01 00:32, pirms 14 gadiem
Žēl, ka Pēda nepielika savu roku pie uzvaras