Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlase uz Beļģiju dodas bez Rammas un Štāla

Jānis Celmiņš

Volejbola izlase uz Beļģiju dodas bez Rammas un Štāla
Valters Ramma
Foto: cev.lu

Latvijas vīriešu volejbola izlase šajā nedēļas nogalē aizvadīs pēdējās trīs pārbaudes spēles pirms Eiropas 2013. gada čempionāta kvalifikācijas turnīra. Izlasei paredzēts aizvadīt trīs spēles ar Beļģijas valstsvienību un šajās cīņās nepiedalīsies Valters Ramma un Austris Štāls, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Volejbola federācijā.

Latvijas vīriešu izlase gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram uzsāka jau jūlija vidū un jau paguvusi aizvadīt sešas pārbaudes spēles. Vispirms mūsu izlase viesojās Grieķijā, kur divas reizes trijos mačos pieveica šīs valsts izlasi, bet aizvadītajā nedēļas nogalē pieveica turkus, kā arī piekāpās mūsu ziemeļu kaimiņiem igauņiem, kā arī Somijas izlasei.

Šonedēļ mūsējiem pēdējais trīs spēļu maratons Beļģijā, kur komanda tiksies ar šīs valsts izlasi. Pavērojot izlases treniņus, var nojaust, kāds varētu izskatīties izlases divpadsmitnieks, kurš dosies uz Ungāriju pirmajām trim EČ kvalifikācijas spēlēm. Šķiet, ka visas atbildes uz jautājumiem pagaidām nav arī izlases galvenajam trenerim Raimondam Vildem, taču sastāvs būs zināms tieši pēc spēlēm ar beļģiem.

Treneris pirms došanās uz Beļģiju atklāja, ka ar redzēto un sasniegto treniņos ir apmierināts. Uz Beļģiju Latvijas izlases dosies tādā pašā sastāvā kā pirms nedēļas uz Igauniju, taču mājās paliks Valters Ramma un Austris Štāls.

Latvijas izlases sastāvs pārbaudes spēlēs Beļģijā: Ingars Ivanovs, (libero), Deniss Petrovs, Artis Caics (cēlāji), Hermans Egleskalns (diagonāles spēlētājs), Jānis Vāvers, Viktors Koržeņevičs, Andrejs Zavorotnijs, Armands Celitāns (1.tempa spēlētāji), Ansis Medenis, Lauris Iecelnieks, Aivars Petruševics, Romāns Saušs (2.tempa spēlētāji).

Mūsējo pretinieces EČ kvalifikācijas sacensībās būs Francijas, Spānijas un Ungārijas valstsvienības.

Latvijas vīriešu izlases spēļu kalendārs:

DatumsSpēle
06.09.Latvija – Ungārija
07.09.Latvija – Francija
08.09.Latvija – Spānija
14.09.Latvija – Ungārija
15.09.Latvija – Spānija
16.09.Latvija – Francija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja