Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Lejiņa: "Viss atkarīgs no pašām"

Jānis Celmiņš

Lejiņa: "Viss atkarīgs no pašām"
Līga Lejiņa (centrā)

"Galvenais ir izpildīt trenera uzstādījumus un spēles plānu. Kopējais mērķis, tad
arī virza komandu uz priekšu un rada rezultātu," pirms otrā Latvijas Nacionālā volejbola čempionāta sievietēm sabraukuma portālam eSports.lv teica "Jelgava / LU" komandas kapteine Līga Lejiņa.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļas nogalē risināsies otrais LČ volejbolā sievietēm sabraukums. Pēc pirmā sabraukuma čempionāta vadībā atrodas "Jelgava / LU" komandas volejbolistes. Pirms otrā sabraukuma, kas risināsies Svētes sporta halle portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza Jelgavas komandas kapteine Līga Lejiņa - "Pirmais sabraukums bija kā neliela taustīšanās un pretinieku izlūkošana, kaut gan mēs ļoti labi viens otru pazīstam. Mēs nospēlējām stabīli, bet pilnu trenera uzstādījumu neizpildījām. Ieguvām septiņus no deviņiem iespējammajiem punktiem. Ar to pietika, lai otru sabraukumu sāktu ar pirmo vietu turnīra tabulā,"

Vaicāta par gatavošanos otrajam sabraukumam Lejiņa atbildēja - "Trenējāmies vairāk kā ierasts, arī brīvdienās. Meietenes saprot, ka viss atkarīgs tikai vienīgi no viņām pašām. Liels prieks ka komandā atgriezusies Antra Šverna, kas ir gatava cīnīties un palīdzēt komandai. Protams ka ir dažādas mikrotraumas, bet visumā tiekam galā, jo mūs aprūpē komandas ārsts Olevs Kaju. Mēs gan esam no tām komandām, kas nečīkst, bet sakostiem zobiem cīnās līdz galam. Komandas sastāvs ir labi sabalansēts, ar labu mikroklimatu. Protams, ka ir komandas līderi, bet neviens nav perfekts un nevar nospēlēt visas spēlēs vienā līmenī. Tāpēc visi par vienu, viens par visiem. Nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Galvenais ir izpildīt trenera uzstādījumus un spēles plānu.Kopējais mērķis, tad arī virza komandu uz priekšu un rada rezultātu."