Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ar Jūrmalas un Jēkabpils volejbolistu cīņu sāksies Latvijas čempionāta pusfināli

Jānis Celmiņš

Ar Jūrmalas un Jēkabpils volejbolistu cīņu sāksies Latvijas čempionāta pusfināli
Foto: Artūrs Stiebriņš

“Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem šonedēļ kļūs zināmi finālisti, pirmajā pusfinālā Latvijas volejbola klasikā trešdien tiekoties “RTU/Robežsardze/Jūrmala” un SK “Jēkabpils Lūši” komandām.

Tā kā VK “Ventspils”, RTU un “Augšdaugava” savu dalību Latvijas čempionāta “play-off” spēlēs atsauca, cīņa par titulu sāksies ar pusfināliem.

Mačs Jūrmalā “RTU/Robežsardze/Jūrmala” un SK “Jēkabpils Lūši” komandām šajā sezonā būs jau devītā savstarpējā spēle. “Optibet” Superkausā uzvaru trijos setos svinēja jūrmalnieki, kuri piecos setos bija pārāki arī “Cewood” Latvijas kausa finālā. Pirmajās divās no četrām Baltijas līgas spēlēm ar 3-1 un 3-0 uzvarēja pašreizējā čempione Jēkabpils komanda, bet nākamajās divās četros un piecos setos pārāki bija jūrmalnieki. Komandas tikās arī Baltijas līgas ceturtdaļfinālā, divreiz trijos setos uzvaru svinot Jūrmalas klubam.

Jāmin, ka Jēkabpils komandai pauze bez spēlēm bijusi ļoti gara (gandrīz mēnesis). Neiekļūšana Baltijas līgas “Final 4” turnīrā komandai ļāva dziedēt savainojumus, taču reizē piespieda palikt bez spēļu prakses. Gluži bez spēlēm gan jēkabpilieši nav, aizvadītas vairākas treniņspēles ar otra pusfināla dalībnieci Daugavpils komandu, taču visi savainojumi arī nav sadziedēti. No Jēkabpils pienāk ziņas, ka šodien sastāvs nebūs optimāls, taču vēlmi uzvarēt tas nemazina.

Otrā pārī favorīte ir trešo vietu Baltijas līgā izcīnījusī “Ezerzeme”/DU, kas pusfināla sēriju ar “Vecumniekiem” uzsāks ceturtdien. Šosezon komandas nav tikušās. Pirmā cīņa notiks Misas vidusskolā.

Otrās abu sēriju spēles noritēs sestdien, bet trešās, ja nepieciešams, – svētdien.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils volejbolisti, finālsērijā ar 3-0 pārspējot jūrmalniekus, bet bronzas medaļas nopelnīja Daugavpils klubs.

“Optibet” Latvijas čempionāts vīriešiem, pusfināli

DatumsLaiksVietaKomandas
29.03.20.00Jūrmalas Valts ģimnāzija“RTU/Robežsardze/Jūrmala” – SK “Jēkabpils Lūši”
30.03.20.00Misas vidusskola“Vecumnieki” – “Ezerzeme”/DU

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2023-03-29 15:57, pirms gada
Lūšiem šoziem pēdējā cerība ko izcīnīt

     [+] [-]

, 2023-03-30 00:40, pirms gada
Misas vidusskola jau kādu laiku ir reorganizēta par pamatskolu.

     [+] [-]

, 2023-03-31 08:34, pirms gada
Herbert, rakstu veidošana šiem nav stiprā puse. Nemāk pareizi datumus salikt, nenoskaidro par skolu statusu, spēlētāju uzvārdi nepareizi utt vesela virkne.
Savā burbulī dzivo. Tālāk par Rīgu neko neredz un negrib redzēt.