Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2984, Did:0, useCase: 3

"RTU Robežsardze" pieveic Jēkabpili un sper pirmo soli fināla virzienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"RTU Robežsardze" pieveic Jēkabpili un sper pirmo soli fināla virzienā
"RTU Robežsardze/Jūrmala" komandas līderis Matīss Gabdulļins. Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala

LETA. "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti trešdien savā laukumā ar uzvaru sāka "Optibet" Latvijas čempionāta pusfināla sēriju.

Jūrmalnieki ar 3-0 (25:21, 25:20, 25:16) bija pārāki pār Jēkabpils "Lūšiem" un sērijā līdz divām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Matīss Gabdulļins, kamēr desmit un deviņus punktus pievienoja attiecīgi Jēkabs Dzenis un Jānis Teikmanis. Jēkabpils vienībā ar 15 punktiem izcēlās Andrijs Čmirovs.

Otrā pusfināla pārī, kas pirmo maču aizvadīs ceturtdien, "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" stāsies pretī "Vecumniekiem".

Otrās abu sēriju spēles paredzētas sestdien, bet, ja būs nepieciešami trešie mači, lai noskaidrotu Latvijas čempionāta finālistus, tad tie tiks aizvadīti svētdien.

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.