Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlasi turpmāk vadīs Voronkovs

Jānis Celmiņš

Krievijas izlasi turpmāk vadīs Voronkovs
Andrejs Voronkovs - Krievijas izlases galvenais treneris
Foto: sport-express.ru

Par Krievijas volejbola izlases galveno treneri apstiprināts Krievijas Superlīgas Novosibirskas „Lokomotiv” treneris Andrejs Voronkovs, kurš Krievijas Volejbola federācijas valdes sēdē apstiprināts vienbalsīgi.

Jau vēstīts, ka pēc triumfa Londonas olimpiskajās spēlēs no Krievijas izlases galvenā trenera amata atkāpās Vladimirs Alekno, kurš toreiz pauda, ka vēlas veltīt lielāku uzmanību darbam klubā (Zenit).

Lai gan uz valstsvienības galvenā trenera amatu pretendēja vēl divi citi volejbola speciālisti Jurijs Čeredņiks un Sergejs Šļapņikovs, Krievijas mediji vēsta, ka Voronkovs federācijas valdes sēdē apstiprināts vienbalsīgi.

„Jūtu milzīgu atbildības sajūtu, taču pirmkārt tā izjūtu milzīgu vēlmi strādāt. Jau tuvākajā laikā ir jātiek skaidrībā ar palīgiem, kā arī izlases tuvākajiem plāniem, kā arī treniņu plānu,” pēc apstiprināšanas amatā paudis jaunais Krievijas izlases galvenais treneris. Līdzšinējais izlases treneris komandu vadījis Alekno bez atlīdzības, un arī Voronkovs esot gatavs strādāt, nesaņemot atalgojumu.

Krievijas medijos aptaujātie volejbola speciālisti lielākoties pauž pārliecību, ka trenera izvēlē izdarīta pareizā izvēle.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....