Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Bronzas sērija startēs Rīgā un Sportacentrs.com TV

Jānis Celmiņš

Bronzas sērija startēs Rīgā un Sportacentrs.com TV
Vai Edgars Savickis spēs noskaņot uzvarai DU?
Foto: Renārs Buivids

Šovakar SN „Daugava” startēs Latvijas volejbola čempionāta vīriem bronzas sērija. Tajā jau otro gadu pēc kārtas cīnīsies „Lāse-R/Rīga” un „Daugavpils Universitāte”. Visas sērijas spēles tiks translētas Sportacentrs.com TV, arī šīvakara mačs, tā sākums pulksten 17.00.

Daugavpilieši pusfināla sērijā visās trijās spēlēs pret aizvadītās sezonas Latvijas čempionvienību „Biolars/Jelgava” cīnījās atzīstami, taču neprata uzvarēt nevienā spēlē. Visos mačos daugavpilieši atzina pieredzējušāko pretinieku pārākumu ar 2:3, piekāpjoties arī visā sērijā 0-3.

Otra pusfināla sērija aizritēja vēl interesantākā cīņā. „Schenker” līgas bronzas medaļnieki tā arī nespēja pabūt vadībā pret „Poliurs/Ozolnieki” volejbolistiem, sērijā piekāpjoties ar 1-3. Lielu lomu sērijas iznākumā ietekmēja savainojumi, taču traumas bija (ir arī šobrīd) arī „ozīšiem”. Izslēgšanas spēle ir un paliek izslēgšanas spēles!

Ko gaidīt no bronzas sērijas, grūti atbildēt. Skaidrs, ka favorītu lomā atkal būs rīdzinieki, taču domājams, ka arī DU vēlēsies tikt pie medaļas, un rīdziniekiem ceļu negriezīs. Daugavpilieši atkal atgriezušies Daugavpils OC kur viesiem spēlēt tomēr ir nedaudz parocīgāk kā šaurajā Sporta skolas zālē. Zaudējums sērijā kādai no komandām nozīmēs ne tikai palikšanu bez godalgām, bet arī palikšanu pēdējā vietā Latvijā, ja vien… nerēķinām zemākajās līgās spēlējošās komandas. Vai sērijā pietiks ar trim spēlēm? Uz šo jautājumu šoreiz ļausim atbildēt jums (skatīt zemāk). Interesanti, ka trijās savstarpējās sezonas spēlēs divas reizes pārāki bijuši daugavpilieši… Spēle spēlei gan nelīdzinās, un šovakar viss sāksies „no baltas lapas”.

Ja visas Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks demonstrētas LTV7 tiešraidēs, tad cīņas par bronzu – skatāmas portālā Sportacentrs.com TV. Rīgas spēles komentēs jūsu padevīgais kalps Jānis Celmiņš, bet no Daugavpils - ierasti ekstravagantais Nauris Mackevičs. Pirmais mačs sērijā līdz trim uzvarām jau šovakar pulksten 17.00, SN „Daugava”.

Bronzas sērijas kalendārs

DatumsLaiksKomandasVieta
30.03.201317.00Lāse-R - Daugavpils UniversitāteSN Daugava
04.04.201319.00Daugavpils Universitāte - Lāse-RDaugavpils OC
11.04.201318.00Lāse-R - Daugavpils UniversitāteSN Daugava

Cik spēļu būs nepieciešamas bronzas sērijā?

  • 6

  • 16

  • 5