Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalna un Veinberga "Lakkapaa" izcīna Somijas kausu

Jānis Celmiņš

Egleskalna un Veinberga "Lakkapaa" izcīna Somijas kausu
Egleskalns un Veinbergs un "Lakkapaa" vienības volejbolisti
Foto: www.perpo.com

Kārtējās spēles dažādas Eiropas volejbola līgās aizvadījuši mūsu volejbolisti. Somijas kausu izcīnījis Hermana Egleskalna un Normunda Veinberga pārstāvētā "Lakkapaa" komanda, pie kārtējām uzvarām Itālijā un Bulgārijā tikuši Jānis Pēda un Valters Ramma

Somija

Somijas kausa izcīņas finālā Hermana Egleskalna un Normunda Veinberga pārstāvētā "Lakkapaa" komanda četros setos (3:1) pieveica "Sampo" vienību, tādejādi izcīnot Somijas kausu. Mūsējie ierasti sev bija rezultatīvi. Egleskalns finālmačā guva 28 punktus, bet Venbergs atzīmējās ar 17.

Somijas čempionāta spēlē gan "Sampo" komanda svinēja uzvaru pār latvieša Gunta Atara pārstāvēto "Saimaa Volley" vienību – 3:0. Atara rēķinā divi punkti.

Bulgārija

Valters Ramma un viņa pārstāvētais Sofijas "CSKA" klubs Bulgārijas čempionātā aizvadītajā nedēļā aizvadīja divas spēles. Pirmajā no tām pret "Varnas" klubu "CSKA" uzvarēja ar 3:0, bet Ramma izcēlās ar astoņiem punktiem. Otrajā pret "Kavarna 2010" vienību uzvara (3:0), Latvijas volejbolistam 12 punkti.

Itālija

Pie vēl vienas uzvaras Itālijas čempionāta A1 līgā aizvadītajā nedēļas nogalē tika arī Jāņa Pēdas pārstāvētā "BreBanca Lanutti Cuneo" vienība, kas savā laukumā apspēlēja "Casa Modena" komandu – 3:0. Jānis devās laukumā spēles pirmajā setā, bet ar punktu guvumiem neizcēlās.

Turcija

Gundara Celitāna pārstāvētā "Ziraat Bankasi" komanda piedzīvojusi pirmo zaudējumu Turcijas čempionātā, izbraukumā piekāpjoties Stambulas "IBB" - 1:3. Celitāns guvis kājas savainojumu un šajā spēlē nepiedalījās.

Francija

Neveiksmīga nedēļa arī mūsu francūžiem Ruslanam Sorokinam un Jevgeņijam Grimailovam. Sorokina "Toulouse" vienība "ProA" līgas spēlē ar 1:3 piekāpās "Tours" volejbolistiem. Sorokins šajā mačā izcēlās ar 12 gūtiem punktiem. Grimailova "Cambrai" ProB līgā viesos ar 0:3 atzina "Narbonne" vienības pārākumu. Mūsu volejbolists devās laukumā uz maiņu un guva divus punktus.

Izmantotie resursi:
PerPo
cskavolley
Legavolley - Home Page
LNV - Ligue Nationale de Volley
Türkiye Voleybol Federasyonu