Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sezonu ar zaudējumu sāk Hotuļeva "Nava Gioia del Colle"

Jānis Celmiņš

Sezonu ar zaudējumu sāk Hotuļeva "Nava Gioia del Colle"
Vladislavs Hotuļevs (ceturtais numurs)
Foto: RIA Novosti

Ar zaudējumu piecu setu cīņā (2:3) sezonu sākusi Latvijas volejbolista Vladislava Hotuļeva pārstāvētā Itālijas A2 līgas komanda "Nava Gioia del Colle", kas savā laukumā piekāpās "Zinella Bologna" komandai.

Pēc uzvarētiem pirmajiem diviem spēles setiem "Nava Gioia del Colle" komanda piedzīvoja zaudējumus nākamajos trijos un visā mačā piekāpās ar 2:3.

Vladislavs Hotuļevs spēli sāka "Nava Gioia del Colle" kluba pamatsastāvā un guva 11 punktus.

Jau ziņojām, ka starpsezonu periodā Vladislavs Hotuļevs, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Spānijas čempionātā "Unicaja Almeria" komandas rindās, pievienojās Itālijas A2 sērijas klubam "Nava Gioia del Colle". Aizvadītajā sezonā "Nava Gioia del Colle" ar 18 uzvarām un desmit zaudējumiem regulāro sezonu pabeidza piektajā pozīcijā 15 komandu konkurencē, bet izslēgšanas mačus aizvadīja teicami. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā izdevās uzveikt pretiniekus sērijā ar 2:1, bet finālsērijā ar 1:2 nācās atzīt "Andreoli Latina" pārākumu.

Izmantotie resursi:
legavolley.it