Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis turpmāk spēlēs Pērnavā

Jānis Celmiņš

Leitis turpmāk spēlēs Pērnavā
Agris Leitis
Foto: www.finnvolley.com

Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlājs Agris Leitis ceturtdien parakstījis līgumu ar "Schenker" līgas klubu no Igaunijas "Parnu" VK, portālam eSports.lv apstiprināja pats volejbolists.

"Vasaras sākumā piedāvājumu izteica "Tartu Pere leib" klubs, taču vienlaicīgi viņi runāja arī ar Kertu Tobālu (Igaunijas izlases cēlājs). Diviem vietu laukumā mums nebūtu tik viegli sadalīt. Vasaras otrajā pusē izskanēja piedāvājumi no Pērnavas kluba, kā arī viena Ukrainas kluba, taču man iepatikās Pērnavas kluba vadības personīgā pieeja un piekritu," pastāstīja Agris Leitis.

Leitis pastāstīja, ka komanda Pērnavā varētu būt pietiekami spēcīga. "Komandā būšu pirmais cēlājs. Pērnava šogad varētu būt pietiekami spēcīga. Lielākā daļa komandas spēlētāju no pagājušā gada paliek, klāt varētu nākt pāris no "Selver" kluba. Pērnavas klubam ir jauns ģenerālsponsors un tiek celta arī jauna sporta halle. Noteikti pluss, ka līdz Rīgai arī nav tālu."

Leitis jau vairāk kā nedēļu trenējās kopā ar Pērnavas komandu un gatavojas jaunajai "Schenker" līgas sezonai. Iepriekš latviešu volejbolists spēlēja citā Igaunijas klubā - "Selver".