Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Obrumans: "Padevās planējošās serves, bija laba kopējā spēle un jāuzteic arī skatītāji"
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Vakar pēc uzvaras izšķirošajā pusfināla spēlē un iekļūšanas finālā “Optibet” Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem SK “Jēkabpils Lūši” galvenais treneris Mārcis Obrumans norādīja, ka jēkabpiliešiem labi padevušās planējošās serves, bijusi laba kopējā spēle, kā arī uzslavēja skatītājus.

Iepriekš ziņojām, ka Jēkabpils "Lūši" trešdien savā laukumā četros setos ar 3-1 (25:22, 25:20, 21:25, 25:16) pārspēja RTU/"Robežsardzi"/"Jūrmalu" un sērijā uzvarēja ar 2-1, iekļūstot "Optibet" Latvijas volejbola čempionāta finālā.

“Šodien mums pietiekami labi padevās planējošās serves, it īpaši Maratam Selivanovam. Bija laba kopējā spēle, un jāuzteic skatītāji, kuru bija daudz un kuri dzina mūs uz priekšu. Teicu puišiem, ka šī ir “būt vai nebūt” spēle – svarīgākā šosezon, jo iepriekšējās jau ir notikušas un, lai tiktu līdz nākamajai svarīgākajai, šajā bija jāuzvar,” par uzvaru saka SK “Jēkabpils Lūši” treneris Mārcis Obrumans.

“Ceturtajā setā sākumā panācām pārsvaru un, kaut gan vēlāk viņi pietuvojās, uzvarējām. Nereti pēc zaudētiem setiem tik viegli nākamais nepadodas, tāpēc tas bija svarīgi,” uzsver Mārcis Obrumans.

“Pretinieku rindās nebija viegli Matīsu apturēt. Mēģinājām gan vienu, gan otru variantu, taču īsti galā netikām. Un viņu “pirmie tempi” divos novietojumos uzbrukumā “šķaidīja” pirmo zonu, gūstot daudz punktu. Tas gan bija tad, kad labi izdevās uzņemt servi,” pretiniekus paslavē treneris.

Finālā jēkabpilieši tiksies ar "Ezerzemes"/"Daugavpils Universitātes" ("Ezerzeme"/DU) komandu, kas pusfināla sērijā ar 2-0 pieveica "Piejūru"/MSĢ. RTU/”Robežsardze/Jūrmala” un VK “Piejūra”/MSĢ cīnīsies par Latvijas čempionāta bronzas medaļām.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

.