Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

''Olympiacos'' triumfē Grieķijas kausā, Egleskalnam 22 punkti

Krišs Upenieks

''Olympiacos'' triumfē Grieķijas kausā, Egleskalnam 22 punkti
''Olympiacos'' iegūst Grieķijas kausu
Foto: worldofvolley.com

Grieķijas volejbola kausa izcīņā par uzvarētājiem kļuvuši ''Olympiacos'' volejbolisti ar Latvijas talantīgāko spēlētāju Hermanu Egleskalnu sastāvā.

''Olympiacos'' komanda kausa izcīņu iesāka ar astotdaļfināla barjeru, bet sarežģītākā spēle bija pusfinālā pret PAOK, pret ko pat sanāca būt iedzinējos ar 0:2 pa setiem. Finālspēlē ''Olympiacos'' bez lielām problēmām trīs setu spēlē pieveica ''Kifisias'' volejbolistus - 25:19, 25:23, 25:22.

Latvijas izlases volejbolists Hermans Egleskalns, kurš iepriekšējā sezonā izmēģināja savus spēkus pludmales volejbolā, sekmīgi šajā sezonā atkal darbojās klasiskā volejbola laukumos un finālspēlē bija labākais komandā ar 22 gūtiem punktiem.

Grieķijas A1 čempionātā jeb spēcīgākajā vietējā čempionātā ''Olympiacos'' ir līdere ar 21 spēlē izcīnītām 19 uzvarām un 57 punktiem. Otrā ar 50 punktiem ir jau pieminētā ''Kifias''. Nākamo spēli ''Olympiacos'' aizvadīs 2. aprīlī viesos tieši pret ''Kifias''.

Izmantotie resursi:
WorldofVolley :: GREEK CUP M: Trophy number 15...

     [+] [-]

, 2016-03-28 20:15, pirms 8 gadiem
Beidzot kāda ziņa par HE