Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Šmēdiņš rezultatīvākais komandas uzvarā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņš rezultatīvākais komandas uzvarā
Jānis Šmēdiņš
Foto: msc-volleyball.de

Uzvaru Vācijas Bundeslīgas spēlē šovakar svinēja Latvijas volejbolista Jāņa Šmēdiņa pārstāvētā „Moers” komanda, kas viesos ar 3:0 pieveica „Duren” vienību. Latvietis bija rezultatīvākais sevis pārstāvētās komandas spēlētājs.

Vācija

Šonedēļ „Moers” komanda Vācijas Bundeslīgā aizvadīja divas spēles un abas viesos. Jau ziņojām, ka pirmajā tika zaudēts Viktora Koržeņeviča „TV Buhl” – 2:3. Šodien Šmēdiņa pārstāvētā komanda viesojās pie „Duren” komandas, kas ir viena no vājākajām līgas komandām, un svinēja panākumu trijos setos – 3:0. Tieši Jānis Šmēdiņš bija rezultatīvākais uzvarētāju rindās, viņa kontā 18 punkti.

Somija

Uzvaru Somijas čempionāta spēlē izcīnījusi Uģa Krastiņa vadītā „VaLePa” komanda, kas viesos ar 3:0 pieveica „Karson Veto” volejbolistus. Uģa Krastiņa dēls Elviss šajā mačā guva desmit punktus.

Zaudējumu tikmēr piedzīvojusi Salvja Cielava pārstāvētā „Etta” komanda, kas savā laukumā ar 1:3 zaudēja „Isku Volley”. Cielava rēķinā 21 punkts.

Beļģija

Beļģijas čempionātā uzvaru izcīnījusi Valtera Rammas pārstāvētā "Euphony Asse Lennik" komanda, kas viesos ar 3:0 guva virsroku pār "Argex Duvel Puurs" komandu. Ramma spēli sāka sevis pārstāvētās komandas pamatsastāvā un guva deviņi punkti (uzbrukumā 50%) un lietderības koeficients -3.

Francija

Francijas čempionātā mainīgas sekmes Vladislava Hotuļeva un Armanda Celitāna pārstāvētajām komandām. Hotuļeva "Beauvais" viesos ar 0:3 zaudēja "Narbonn" volejbolistiem (Hotuļevam seši punkti), bet Celitāna "Paris" pārspēja "Ajaccio" klubu - 3:1. Celitāns uzvarētāju rindās atzīmējās ar astoņu punktu guvumu.

"Pro B" līgas spēlēs uzvaras izcīnījuši Vadima Kardaša "Harnes" un Toma Šmēdiņa "Chaumont". Kardašs un Co izbraukumā ar 3:1 pieveica "Nice" volejbolistus. Kardašs spēli sāka "Harnes" pamatsastāvā, taču pēc otrā seta tika nomainīts, gūstot divus punktus. Šmēdiņa "Chaumont" savā laukumā ar 3:0 apspēlēja "Orange" komandu. Šmēdiņš epizodiski spēlēja spēles otrajā un trešajā setā, bet punktus neguva.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de
Mestaruusliiga
Volleyliga Belgium
Ligue Nationale de Volley