Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jelgava/LU" volejbolistes Baltijas kausa izcīņu sāk ar trim uzvarām

Jānis Celmiņš

"Jelgava/LU" volejbolistes Baltijas kausa izcīņu sāk ar trim uzvarām
Foto: Viesturs Lejiņš, "Jelgava/LU"

Sestdien un svētdien (26. un 27. novembrī) Rīgas 49. vidusskolas sporta kompleksā tika aizvadīts Baltijas kausa izcīņas volejbolā sievietēm otras sabraukums. Ar trim uzvarām kausa izcīņu sākusi Latvijas čempionvienība „Jelgava/LU”.

Otrajā sabraukumā startēja tikai četras Latvijas komandas un sestdien aizvadīja pa divām spēlēm katra. „Jelgava/LU” pirmajā spēlē ar rezultātu 3:1 pieveica Latvijas junioru izlasi, bet otrajā ar 3:0 apspēlēja Daugavpils „Ezerzemes” volejbolistes. Svētdien turnīra trešajā spēlē jelgavnieces pieveica arī „MSĢ/Ropaži” komandu – 3:0. Ropažnieces tika pie divām uzvarām pār „Ezerzemi” un Junioru izlasi (abās spēlēs 3:0), bet juniores pie sava vienīgā panākuma (3:1) tika mačā pret „Ezerzemi”, bet daugavpilietēm turnīrā pagaidām trīs zaudējumi.

Jau ziņojām, ka pirmajā sabraukumā avā starpā sacentās Lietuvas – Heksa, Achhema KKSC, LKKA, SM Tauras Salcinkai un Igaunijas - Parnu VK, Tartu Universitāte/Eden, Tallinas Universitāte, Voru VK/SK volejbolistes. Pa četrām uzvarām šajā turnīra kārtā izcīnīja Parnu un Tartu komandas.

Trešais turnīra sabraukums risināsies no 16. līdz 18. decembrim Igaunijas pilsētā Pērvanā, kur spēkus samēros Igaunijas un Latvijas komandas.

Vairāk informācijas par turnīru šeit: Latvijas Volejbola Federācija | BALTIJAS LĪGA...

  +6 [+] [-]

, 2011-11-28 00:54, pirms 13 gadiem
kāpēc Rīgā nav komandas?Visu naudu laikam grūž iekšā sieviešu bimbambolā.Sieviešu volejbols ir daudz estētiskāks par sieviešu bimbambolu.Bet katram savs.Ja nav lemts saprast,tad laikam nav dots saprast.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-28 09:39, pirms 13 gadiem
Labi kad bija informācija,ka tādas spēles Rīgā notiek!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja