Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ozolniekos treneru maiņa un sastāva papildinājums Šmēdiņa izskatā

Jānis Celmiņš

Ozolniekos treneru maiņa un sastāva papildinājums Šmēdiņa izskatā
Vitālijs Birjukovs

„Poliurs/Ozolnieki” volejbola komanda uzsākusi gatavošanos jaunajai „Schenker” līgas sezonai. Komanda tās jaunā galvenā trenera Vitālija Birjukova vadībā trenējas jau kopš augusta paša sākuma, portālu Sportacentrs.com informēja vienības menedžeris Jānis Valerts.

Pēdējās sezonās komandas galvenais treneris bija Zigismunds Gruguļinovičs, taču šajā starpsezonu periodā notikušas izmaiņas un nu komandu vadīs Vitālijs Birjukovs, kurš apostījis gaisu arī Krievijas Superlīgā, bet nu atgriezies mājās. Nekādas astronomiskās prasības volejbola speciālists nav virzījis, tāpēc pusēm izdevies vienoties visai savlaicīgi un vienkārši.

Komandas sastāva kodolu „ozīšiem” izdevies saglabāt, bet ir arī viens skaļāks papildinājums. Jaunajā sezonā komandas krāsas aizstāvēs Toms Šmēdiņš, kurš pēdējās sezonas spēlēja ārzemēs. „Ar viņu esam vienojušies! Komandā vairs nebūs Aivara Siļutina, bet ar mums šobrīd trenējas vairāki gados jauni spēlētāji – Gatis Garklāvs, Toms Benjavs, Gatis Augustāns. Visticamāk, komandā paliks arī Armands Āboliņš, tāpat viņa brālis Aivis Āboliņš. Šobrīd savainojumu ir guvis Jānis Sakniņš, taču paredzams, ka arī viņš spēlēs pie mums. Ar viņu rēķināmies kā ar otro cēlāju,” sastāva aprises ieskicē Valerts, piebilstot, ka komandā paliks arī Mārtiņš Eglītis, Uģis Puķītis un Kārlis Volodins, kā arī pieredzējušie Ivo Baranovskis un Raimonds Vilmanis.

„Vēlamies trenerim radīt apstākļus, lai nebūtu tā, ka esam bez spēlētāju resursiem un spēlējam bez maiņām. Ceram, ka sastāvs būs konkurētspējīgāks. Lielas cerības liekam uz Tomu Šmēdiņu,” pauž komandas menedžeris.

Tāpat Valerts pastāstīja, ka izdevies panākt miera izlīgumi ar Volejbola federāciju par aizvadītās sezonas beigās uzplaiksnījušajām nesaskaņām saistībā ar televīziju. „Sodu maksāt nevajadzēs, tiesāties arī nē. Veselais saprāts uzvarēja un ceru, ka tā būs bijusi laba mācība abām iesaistītajām pusēm,” skaidro Ozolnieku komandas pārstāvis.

  -4 [+] [-]

, 2012-08-27 19:02, pirms 12 gadiem
Vai kāds zinošāks var pateikt, vai tas ir bīča Šmēdiņa radinieks?

  +1 [+] [-]

, 2012-08-27 19:04, pirms 12 gadiem
el.vē rakstīja: Vai kāds zinošāks var pateikt, vai tas ir bīča Šmēdiņa radinieks?
Bračka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-27 21:35, pirms 12 gadiem
engels rakstīja: Tas ir bīčista paps.
vecaistēvs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-28 09:18, pirms 12 gadiem
el.vē rakstīja: Vai kāds zinošāks var pateikt, vai tas ir bīča Šmēdiņa radinieks?
Vecmuterīte...