Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RVS/LU volejbolistes zaudē atkārtoti un izstājas no CEV Izaicinājuma kausa

Jānis Celmiņš

RVS/LU volejbolistes zaudē atkārtoti un izstājas no CEV Izaicinājuma kausa
Čehijas komandas bloks šodien atkal bija necaursitams. Foto: cev.eu

RVS/LU volejbolistes šovakar SN “Daugava” atkārtoti piekāpās (0:3) Čehijas klubam TJ ''Ostrava'', tādejādi piekāpjoties arī divu spēļu summā un izstājās no CEV Izaicinājuma kausa turnīra. Divu spēļu summā Rīgas komanda piekāpās čehietēm ar rezultātu 1:6.

Jau vēstīts, ka vakar abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē viešņas triumfēja četru setu cīņā (3:1), kas nozīmēja, ka šodien rīdziniecēm derēs panākums ar rezultātu 3:0 vai 3:1. Kā arī būs jāuzvar tā sauktajā “zelta setā”. Skaidrs, ka uzdevums nebija no vieglākajiem, taču vakardienas spēle epizodiski rādīja, ka parādot savu labāko sniegumu, rīdzinieces ar TJ ''Ostrava'' cīnīties var.

Spēle iesākās līdzīgā cīņā un rezultāts līdzīgi auga līdz pat 8:8. Uz viešņu četriem gūtiem punktiem pēc kārtas (12:8) laukuma saimnieces atbildi nerada, un seta turpinājumā čehietes varēja atļauties spēlēt brīvi un atraisīti, svinot panākumu pirmajā spēles daļā ar rezultātu 25:17. Otrā seta ievadā TJ ''Ostrava'' volejbolistes spēja noturēt uzņemto tempu un spēles kvalitāti un jau no pirmajām izspēlēm ieguva minimālu pārsvaru. Lai gan priekšā tikt rīdziniecēm otrajā spēles daļā tā arī neizdevās, spēle bija līdzīga un dažbrīd Andreja Odinokova vadītā komanda cīnījās tiešām atzīstami. Diemžēl kārtīgā cīņā par uzvaru rīdziniecēm neizdevās arī otrajā setā, kurā izšķirošo pārsvaru iekrāja brīdī, kad no 11:10 panāca 21:15. Rezultātā mājinieces zaudēja arī otro setu – 17:25, ļaujot pretiniecēm iesoļot turnīra nākamajā kārtā.

Spēles turpinājums bija vairs tikai formalitāte. Tajā čehietes nekādas vaļības nedomāja pieļaut un mazāk pieredzējušajām mājiniecēm variantus nedeva. Labs izrāviens jau seta pašā ievadā (11:3) viešņām atkal ļāva turpinājumā justies komfortabli, un aizvest setu līdz panākumam (25:16), kas visā spēlē deva panākumu trijos setos.

Labākās punktu guvējas RVS/LU rindās šovakar: Petra Ņečiporuka 8, Lāsma Ozola 7, Katrīna Paula Krustakalne 5, Kristīne Kramēna 5.

     [+] [-]

, 2020-11-26 20:18, pirms 4 gadiem
Meitenes malači👍 cīnījās, protams komentētāji visu laiku runāja par zelta sētu, bet pieļauju, ka paši skatījās kādu citu spēli paralēli.
Ļoti daudz bērnišķīgu kļūdu, brāķi servju uzņemšanā, vienveidīgi uzbrukumi pa slīpo un pats galvenais diemžēl, ko nevar mainīt ir mazie auguma cm😔

     [+] [-]

, 2020-11-27 09:05, pirms 4 gadiem
Šorīt gribēju uzzināt, kā nospēlēts vakar, ieslēdzu LTV 1 gaidijusporta ziņas, sagaidīju sāka ar Latvijas futbolu un beidza ar Eiropas klubu spēlēm .....
Jautājums, kam mums tāda LTV 1 ja pat par mūsu sportu neko nesaka un tad raud, ka v ajag dotācijas un nez ko, priekšlikums, slēgt tādu bezjēdzīgu TV...