Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pasaules līgas bronza krieviem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pasaules līgas bronza krieviem
Krievijas volejbolisti
Foto: www.fivb.com

Pasaules volejbola līgā šodien norisinās cīņa par medaļām. Bronzas mačā uzvaru guvusi Krievijas komanda, kas viegli ar 3:0 (25:13, 26:24, 25:16) pieveica diezgan nemotivēto Kubas komandu. Finālā 21:00 tiksies Brazīlijas un Serbijas izlases.

Serbijas galvaspilsētā Belgradā noslēgumam tuvojas Pasaules volejbola līgas finālturnīrs. Kā pirmā šodien tika aizvadīta spēle par bronzas godalgām, kurā tikās Krievijas un Kubas komandas. Krievi vakar ar 0:3 piekāpās brazīliešiem, bet Kuba četros setos zaudēja mājiniekiem serbiem. Nedaudz vairāk atelpas pirms šodienas spēles bija Krievijas izlasei, kas savu maču pabeidza trīs stundas agrāk un iespējams tieši tāpēc par spēles favorītiem tika uzskatīti krievi. Jāpiemin, ka abas šīs komandas spēlēja vienā kvalifikācijas apakšgrupā, katra svinot pa vienai uzvarai mājās un izbraukumā.

Pirmajā setā kubieši nospēlēja pat ļoti miegaini un nepārliecinoši. Krievijas volejbolisti ātri iekrāja vairāku punktu pārsvaru, ko beigās pārvērta uzvarētā setā ar 25:13. Otrajā setā cīņa beidzot bija līdzīgāka. Sākumā neliels pārsvars bija kubiešiem, bet vēlāk vadību jau pārņēma krievi. Pēc tehniskā pārtraukuma viņiem bija pat +3, bet uzreiz rezultāts tika izlīdzināts. Seta izskaņā kubieši gan atkal nespēja nospēlēt pārliecinoši – pie 23:22 viņi pieļāva vairākas kļūdas pēc kārtas, zaudējot setu ar 24:26.

Arī trešajā setā kubieši neparādīja pārāk lieku degsmi, un bronzas godalgām neapšaubāmi tuvojās Krievijas komanda. Līdz tehniskajam pārtraukumam viņu pārsvars sasniedza 16:13, bet seta turpinājumā kubieši nespēja radīt nekādus draudus krievu uzvarai. Seta beigu rezultāts – 25:16.

Līdz ar to otro gadu pēc kārtas Krievijas izlase tika pie bronzas godalgām, bet zelta liktenis izšķirsies Brazīlijas un Serbijas cīņā, kas sāksies 21:00 pēc Latvijas laika. Atgādinām, ka Pasaules līgas spēles tiešraidē iespējams skatīties arī „Viasat Sport Baltic” televīzijas kanālā.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2009-07-26 19:26, pirms 15 gadiem
krievija kubu nolika uz lāpstiņām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-26 21:56, pirms 15 gadiem
autor, kāda tad diža motivācija bija RUS?