Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kazahstānas volejbolistes nodrošina vietu Olimpiskajā spēlēs

Jānis Celmiņš

Aizvadītajā nedēļa noskaidrojušās visas sieviešu volejbola izlases, kuras piedalīsies Olimpiskajā volejbola turnīrā, Pekinā. Kā pēdējā vietu Olimiskajā Pekinā nodrošināja Kazahstānas izlase.

Astoņas komandas Tokijā aizvadīja viena apļa turnīru un sākotnējā informācija vēstīja, ka Pekinas olimpiskajām spēlēm kvalificējas turnīra uzvarētāja, viena labākā Āzijas komanda un vēl divas komandas no atlikušajām sešām.

Japānas Volejbola federācija tikai svētdien no rīta bija paziņoja, ka kvalificēsies trīs labākās komandas un labākā Āzijas komanda no atlikušajām. Tas nozīmēja, ka Olimpiskajā Pekinas volejbola turnīrā, sievietēm redzēsim arī Kazahtānas izlasi, kura tāpat kā Dienvidkoreja turnīrā izcīnīja divas uzvaras, taču pateicoties labākai punktu attiecībai ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm ieguva Kazahstānas sieviešu izlase.

Olimpiskais volejbola turnīrs sieviešu izlasēm risināsies no 9. - 23. augustam.

Olimpisko spēļu pēdējā kvalifikācijas turnīra noslēguma tabula

1. Polija 13 p.
2. Serbija 13 p.
3. Japāna 13 p.
4. Domenikānas republika 11 p.
5. Kazahstāna 9 p.
6. Koreja 9 p.
7. Thailand 8 p.
8. Puorte Riko 8 p.

Olimpisko spēļu dalībkomandas sieviešu volejbola turnīrā:

Ķīna, Itālija, Brazīlija, ASV, Alžīrija, Kazahstāna, Krievija, Kuba, Venecuēla, Polija, Serbija un Japāna.

Izmantotie resursi:
fivb.com