Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jelgavas klubiem dubultuzvara pār Daugavpili

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Jelgavas klubiem dubultuzvara pār Daugavpili
"Biolars/Jelgava" komanda
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Par Latvijas volejbola čempionāta pēdējo pusfinālisti vīriešiem svētdien kļuva "Biolars/Jelgava" komanda, kas ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē savā laukumā ar 3-0 uzvarēja Daugavpils "Ezerzemi"/DU. Pusfinālā jelgavnieki mērosies spēkiem ar RTU/"Robežsardzi". Savukārt sieviešu konkurencē sēriju par bronzas godalgām ar panākumu sāka "Jelgava"/LU, ar 3-0 pieveicot Daugavpils VK "miLATss".

„Biolars/Jelgava” pārliecinoši uzvarēja „Ezerzemi”/DU ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā savā laukumā, bet otrajā spēlē izbraukumā tikpat pārliecinoši atzina sāncenšu pārsvaru, ciešot sakāvi trijos setos un sērijā rezultāts kļuvis 1-1.

Izšķirošajā cīņā Mārupē „Biolars/Jelgava” cīnījās pārliecinosi, neatstājot daugavpiliešiem cerību uz uzvaru, izcīnot panākumu ar 3-0. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 16 punktiem bija Vitālijs Cinne, desmit punktus guva Kārlis Pauls Levinskis. Zaudētājiem 18 punktus atnesa komandas līderis Aleksandrs Samuilovs.

Pusfinālā jelgavnieki cīnīsies ar RTU/”Robežsardze” vienību. Otrajā pusfināla pārī spēkus samēros Jēkabpils „Lūši” un „Poliurs/Ozolnieki”. Pusfināla sērijas sāksies 1. aprīlī.

Jelgavnieces uzvar bronzas sērijas ievadā

Latvijas čempionātā sievietēm sēriju par bronzas godalgām ar uzvaru sāka „Jelgava”/LU, kas savā laukumā trijos setos pieveica Daugavpils VK „miLATss” vienību. Jelgavniecēm 15 punktus guva Ilze Liepiņlauska, 13 – Inese Jursone. Savukārt Daugavpils vienībā 13 punktus izcīnīja Terēze Hrapāne.

Jelgavnieces tikai dienu iepriekš šķirās no cerībām uz zelta medaļām, dramatiskā sērijas izšķirošajā mačā nenoturot pārsvaru 2-0 un piecos setos atzīstot RSU/MVS pārākumu. Bronzas sērijas otrā spēle notiks 1. aprīlī Daugavpilī, bet trešā spēle nepieciešamības gadījumā notiks dienu vēlāk Jelgavā.

Latvijas čempionāts vīriešiem. Ceturtdaļfināls

DuelisRezultātsSērijā
Biolars/Jelgava - Ezerzeme/DU3-0 (25:23; 25:20; 25:17)2-1

Latvijas čempionāts sievietēm. Sērija par 3. vietu

DuelisRezultātsSērijā
Jelgava/LU – VK miLATss3-0 (25:21; 25:16; 25:23)1-0

Izmantotie resursi:
volejbols.lv
Mängud
- Maia

Mängud
- Maia