Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Selver" sāk ar uzvaru

Andrejs Siliņš

"Selver" sāk ar uzvaru
"Selver" komandas bloks
Foto: Romualds Vambuts

"Schenker" volejbola līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Tallinas "Selver" vienība izbraukumā ne tai vieglākajā cīņā ar rezultātu 3:0 apspēlēja "Pärnu VK" volejbolistus. Savukārt vēl vienā ceturtdaļinālā pie panākuma tika "Tartu Pere Leib".

Jau ziņojām, ka šodien pie uzvarām tika arī "Rīga/Lāse-R", kas izbraukumā Igaunijā uzveica "Valio/Võru VK", un "Biolars/Ozolnieki", kas savās mājās ar 3:0 apspēlēja "Elvi/Kuldīga" volejbolistus. Arī abas pārējās ceturtdaļfinālu cīņas noslēdzās ar tādu pašu rezultātu - 3:0.

"Selver", lai arī pirmajā setā uzvarēja tikai ar 29:27, spēles turpinājumā spēlēja pārliecinošāk un uzveica "Pärnu VK" trijos setos, tikmēr "Tartu Pere Leib" vieglākā cīņā arī trīs setos tika galā ar TTÜ volejbolistiem.

Līdz ar to pēc pirmās ceturtdaļfinālu dienas vadībā sērijā līdz divām uzvarām izvirzījušās "Rīga/Lāse-R", "Biolars/Ozolnieki", "Selver" un "Tartu Pere Leib" vienības. Otrās spēles jau šajā sestdienā.