Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā volejbolisti dodas uz Igauniju, sievietes uzņem igaunietes savā laukumā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas līgā volejbolisti dodas uz Igauniju, sievietes uzņem igaunietes savā laukumā
Foto:Artūrs Stiebriņš.

Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) nedēļas beigās jēkabpilieši un daugavpilieši izbraukumā aizvadīs pa divām spēlēm, vienu no tām ar Edvarta Buivida pārstāvēto “Barrus/Voru VK”, kamēr “Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) Jelgavas un Daugavpils klubi savā laukumā uzņems Igaunijas jauno maiņu - Tallinas “Audentes SG/NK”.

BVVL SK “Jēkabpils Lūši” un “Ezerzeme”/DU sestdien un svētdien Igaunijā tiksies ar Edvarta Buivida pārstāvēto “Barrus/Voru VK” un līgas čempioni Tartu “Bigbank”. Sestdien Veru spēlēs “lūši”, svētdien – “Ezerzeme”/DU.

Pirmajā riņķī jēkabpilieši pret šīm komandām savā laukumā izcīnīja trīs punktus, ar 3-0 uzvarot Veru vienību un atņemot setu čempionei, bet Daugavpils klubs Tartu klubam atņēma setu un Veru komandai – divus.

Tikmēr svētdien Eduarda Stieģeļa pārstāvētā līgas līdervienība Tallinas ”Selver/TalTech” viesos tiksies ar “Parnu VK”.

Septiņu komandu turnīrā 11 spēlēs 26 punktus ir nopelnījusi “Selver/TalTech”, 20 punktus astoņās cīņās – Tartu “Bigbank” un 12 cīņās – “RTU Robežsardze/Jūrmala” vienība. Ceturtais ar 14 punktiem deviņos mačos ir SK “Jēkabpils Lūši”, 12 punktus 11 spēlēs sakrājusi “Barrus/Voru VK”, kam ar astoņiem punktiem deviņās spēlēs seko Daugavpils “Ezerzeme”/DU.

“Optibet” Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) uz Latviju dosies Tallinas “Audentes SG/NK” volejbolistes. Sestdien viņas uzņems VK “Jelgava”, svētdien – “SuFA klubs”/DU.

Desmit komandu konkurencē 19 punkti deviņās cīņās un trešā vieta turnīra tabulā ir RVS/LU, 13 punkti un piektā vieta – RSU/MSĢ vienībai, kurai ar astoņiem punktiem tikpat spēlēs seko VK “Jelgava”, kamēr četri punkti astoņās cīņās un desmitā vieta ir “SuFA klubs”/DU. “Audentes SG/NK” ar sešiem punktiem septiņās cīņās ieņem astoto vietu.

Kalendārs

BVVL

26.11. 17.00 “Barrus/Voru VK” – SK “Jēkabpils Lūši”
26.11. 18.00 Tartu “Bigbank” – “Ezerzeme”/DU

27.11. 14.00 Tartu “Bigbank” – SK “Jēkabpils Lūši”
27.11. 17.00 “Barrus/Voru VK” – “Ezerzeme”/DU

BSVL

26.11. 18.00 VK “Jelgava” – Tallinas “Audentes SG/NK”

27.11. 16.00 “SuFA klubs”/DU – Tallinas “Audentes SG/NK”

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols