Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Piesaki komandu Rīgas atklātajam amatieru čempionātam volejbolā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Līdz 1.oktobrim ir iespēja pieteikties Rīgas atklātajam amatieru čempionātam volejbolā. Sacensības norisināsies gan kungu, gan dāmu konkurencē.

Rīgas atklātais amatieru čempionāts notiks no 2012. gada oktrobra līdz 2013. gada aprīlim. Tas notiks pēc sabraukuma principa, kur katrai komandai vienā sabraukumā jāizspēlē divas spēles. Sabraukumi notiks Rīgas Olimpiskajā sporta centrā nedēļas nogalēs, galvenokārt svētdienās. Katrai vīriešu komandai garantētas 11 spēles, savukārt sieviešu komandu spēļu skaits atkarīgs no dalībkomandu daudzuma. Spēles noritēs pēc oficiālajiem noteikumiem līdz 3 setu uzvarai, kur katrs sets līdz 25 punktiem.

Lai reģistrētu komandu, līdz 1.oktobrim jānosūta pieteikums ar komandas nosaukumu un dalībnieku vārdiem uz e-pastu aldis@raacv.lv . Pieteikties var jebkuri interesenti, kas nespēlē Schenker vai Nacionālajā līgā, kā arī sievietes kas nespēlē Baltijas līgā. Dalības maksa turnīrā ir 150Ls no komandas, kas jāiemaksā līdz 12.okobrim. Rekvizīti tiks nosūtīti reģistrējoties. 7.oktobrī norisināsies komandu sapulce, kur tiks pārrunāta izspēles sistēma un sastādīts pirmā sabraukuma grafiks, kas notiks 14.oktobrī.

Sīkāka informācija par turnīru:
Mājaslapa: Rīgas Atklātais Amatieru Čempionāts Volejbolā
E-pasts: aldis@raacv.lv
Tel.nr.: 26513129 (Aldis Riekstiņš)

     [+] [-]

, 2012-09-25 14:51, pirms 12 gadiem
Malači organizatori! Cerams viss izdosies lieliski! OSC par spēļu skatīšanos būs kāda ieejas maksa?
Sekošu līdz un atbalstīšu MVS komandas!

     [+] [-]

, 2012-09-25 16:57, pirms 12 gadiem
Spēles bez maksas visi varēs vērot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja