Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns tomēr nepaliek "Ziraat Bankasi"; pievienojas "Halkbank"

Jānis Celmiņš

Celitāns tomēr nepaliek "Ziraat Bankasi"; pievienojas "Halkbank"
Gundars Celitāns uzbrukumā
Foto: sportal.bg

Viens no pēdējo gadu talantīgākajiem Latvijas volejbolistiem Gundars Celitāns tomēr nepaliks Ankaras „Ziraat Bankasi” klubā, bet gan pievienosies citam Turcijas klubam „Halkbank”.

Savu volejbolista karjeru ārzemēs Gundars Celitāns uzsāka 2007. gadā, kad pēc vairākām veiksmīgām sezonām „Lāse-R” komandas rindās devās spēlēt uz Francijas čempionāta „Pro A” līgas klubu „AS Cannes”. Pēc tam vienu sezonu nospēlējis Krievijas Superlīgas klubā Belgorodas „Lokomotiv”, Gundars pārcēlās uz Turciju, pievienojoties „Ziraat Bankasi” klubam. Tur spēlētājs aizvadīja divas sezonas un īsi pēc pēdējās sezonas panāca vienošanos uz vēl vienu gadu, taču tad kļuva zināms, ka nākamajā sezonā „Ziraat Bankasi” nākamajā ziemā profesionālas komandas nebūs un kluba prezidents ļāvis Celitānam mainīt komandu. Sekoja piedāvājums no „Halkbank” vienības un latvietis jau parakstījis līgumu ar šo klubu, portālu Sportacentrs.com informēja pats volejbolists.

Aizvadītajā sezonā „Halkbank” Turcijas čempionātā ierindojās ceturtajā vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-25 19:07, pirms 13 gadiem
triisis rakstīja: foršs bankas nosaukums.
';

     [+] [-]

, 2011-06-27 12:20, pirms 13 gadiem
Ātri gan Turcijas volejbolā viss mainās.....