Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Saušam savainojums un sezona, visticamāk, beigusies

Jānis Celmiņš

Saušam savainojums un sezona, visticamāk, beigusies
Romāns Saušs
abctitans.de

Jau otrais Vācijā spēlējošais Latvijas volejbolists īsā laikā iedzīvojies muguras savainojumā. Jau ilgāku laiku ar komandu netrenējas Jānis Šmēdiņš, bet nu problēmas ar muguru radušās arī Romānam Saušam, kurš pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu „ABC Titans”.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Romāns Saušs aizvadīja labu spēli pret šī brīža Vācijas Bundeslīgas līdervienību „VfB Friedrichshafen”, gūstot 19 punktus un nopelnot lietderības koeficientu +9.

Vienā no komandas treniņiem otrdien Saušs iedzīvojās muguras savainojumā un kā pats atzina sarunā ar portālu Sportacentrs.com, sezona viņam, visticamāk, ir beigusies. „Ārsti saka, ka bez volejbola jāiztiek divas līdz sešas nedēļas,” pauž volejbolists, piebilstot, ka vēl nav īsti skaidrs vai viņš šosezon vēl varēs spēlēt.

Komanda cerības iekļūt „play-off” turnīrā jau zaudējusi (ieņem 12. vietu 13 komandu konkurencē) un regulārajā čempionātā tai vēl atlicis aizvadīt divas spēles.