Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Trešais pusfinālists – "Armijas VK"

Jānis Celmiņš

Trešais pusfinālists – "Armijas VK"
blokā Mārtiņš Eglītis un Jānis Grīnbergs
Foto: Andrejs Gaidukovs

Ne bez problēmām Latvijas nacionālās volejbola līgas 1/2 finālā iekļuva regulārā čempionāta uzvarētāji ,,Armijas volejbola klubs”(AVK), kas vakar 1/4 fināla trešajā – izšķirošajā spēlē bija pārāki pār ,,VEGA 1” volejbolistiem 3:0 (25:15, 25:20, 25:15).

Regulārā čempionāta līdervienība ,,AVK” savu pirmo izslēgšanas cīņu ar Liepājniekiem „VEGA 1”, kuri pēc regulārā čempionāta ieņēma astoto vietu, aizvadīja Liepājā, kur ar 3:0 (17;24;22) pārāki bija viesi. Likās, ka viss šajā cīņā par vietu nākamajā kārtā jau ir izšķirts, taču Liepājnieki vēl nebija teikuši savu gala vārdu un jau nākamajā dienā atbildes spēlē Rīgā lika kapitulēt arī Armijniekiem 2-3 (20;-21;-23;17;-11). Tādejādi sērijā līdz divām uzvarām panākot līdzsvaru 1:1.

Vakar Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) sporta zālē tika aizvadīta izšķirošā cīņa par iekļūšanu labāko četriniekā. Ne vienai no komandām vairs nebija kur atkāpties, ko pierādīja arī Liepājnieku neatlaidīgā cīņa par katru bumbu, par katru laukuma centimetru. ,,VEGA 1”, savu atbalstītāju uzmundrināti, armijniekiem sagādāja gana lielas problēmas katrā setā, tomēr šajā dienā – ,,armijas diena” (23. februāris), Armijnieki nedrīkstēja zaudēt. Lieliski darbojoties blokā, ,,AVK” nodrošināja sev vietu pusfinālā.

Atgādināsim, ka vietu pusfinālā jau ir nodrošinājuši ,,VK Vecumnieki”, kas divās spēlēs bija pārāki pār ,,Burtnieku novadu” un ,,SK Cēsis”, kas saspringtā cīņā pieveica ,,SK Limbaži”.

Pirmās pusfināla cīņas sāksies jau šajā nedēļas nogalē, kad ,,VK Vecumnieki” tiksies ar ,,SK Cēsis”, savukārt Armijnieku pretinieks ½ finālā būs ,,MSĢ/Sēja” un ,,RTU” komandu savstarpējās spēles uzvarētājs.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Tišanovs (AVK)

     [+] [-]

, 2010-02-25 17:09, pirms 15 gadiem
Jānis-Labākais!!!!
,,Blokmašīna"

     [+] [-]

, 2010-02-25 20:15, pirms 15 gadiem
Nav jaamaaca kaa bloks jaaliek!