Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jānis Pēda: "Spēle nebija viegla"

Jānis Celmiņš

Jānis Pēda: "Spēle nebija viegla"
Jānis Pēda

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlētas kārtējās Itālijas volejbola čempionāta A2 līgas spēles. Portālam eSports.lv izdevās sazināties ar vienu no Itālijā spēlējošajiem latviešiem Jāni Pēdu un iegūt īsu viņa komentāru par aizvadīto spēli pret "Tiscali Cagliari".

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases volejbolista Jāņa Pēdas pārstāvētā "Esse-Ti Carilo Loreto" komanda 23. kārtas spēlē savā laukumā ar 3:1 (21:25, 25:21, 25:17, 25:18) apspēlēja vienu no līgas pastarīšiem "Tiscali Cagliari" klubu, bet Jānis guva 10 punktus.

Jānis Pēda: "Spēle bija grūta pat neskatoties uz to, ka spēlējām pret vienu no līgas lejasgala komandām. Šobrīd pret pastarīšiem spēlēt ir daudz grūtāk nekā pret līderiem. Vājākās komandas cenšas spēlēt pēc iespējas labāk, lai iekrātu punktus un neizkristu no A2 līgas. Pirmo setu viņi aizvadīja ļoti pārliecinoši, bet spēles turpinājumā sākas pieļaut daudz vairāk kļūdu. Mēs savukārt spēlējām organizēti kā blokā tā aizsardzībā, tādēļ arī uzvarējām."

Jautāts pakomentēt savu sniegumu Jānis bija kodolīgs - "Pašam savu spēli komentēt ir ļoti grūti. Galvenais, ka uzvaru izcīnīja komanda. Pašam vienmēr liekas, ka varu nospēlēt vēl labāk, bet uzvara ir uzvara."

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 16:16, pirms 17 gadiem
īstenībā labs spēlētājs.
Izlasē labi nospēlēja pret Turciju un vispār viņam ir baigais potenciāls...
Prieks par mūsu volejbolistiem pēdējā laikā!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 17:17, pirms 17 gadiem
Malcis!Varbūt vienmēr to sakrāto punktu nav tik daudz,bet galvenais ir uzvara,lai arī pastarīšu komanda!
Ļoti jauka bilde!!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 17:56, pirms 17 gadiem
Malacis, Pēda! Tā tik turēt!