Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausa izcīņā volejbolā sievietēm VK "Jelgava"/LLU pieveic LU

Latvijas kausa izcīņā volejbolā sievietēm VK "Jelgava"/LLU pieveic LU
Viesu uzvaras gājienu Latvijas kausā turpināja arī Jelgavnieces
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Arī trešajā ceturtdaļfinālā pirmo maču uzvarēja komanda, kas spēlēja izbraukumā. VK "Jelgava"/LLU pieveica Latvijas Universitāti trijos setos.

Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā pirms spēles Rīgā divas komandas jau bija spērušas pussolīti pusfināla virzienā, uzvarot viesos. RSU/MVS Murjāņos četros setos pārspēja MSĢ/”Zeltaleju”, bet Mārupes SC Gulbenē trijos setos pieveica VK “Gulbene”.

Arī trešajā spēlē pārākas bija viešņas, vienīgajām Baltijas līgas pārstāvēm šajā sezonā Latvijas kausā VK “Jelgava”/LLU ar 3:0 (24, 17, 24) apspēlējot Latvijas Universitātes komandu. Uzvarētāju rindās 13 punktus guva Līva Sola, bet LU komandai rezultatīvākā ar 7 punktiem bija Viktorija Brailko.

Atbildes spēle Jelgavā tāpat kā RSU/MVS – MSĢ/”Zeltalejas” mačs notiks 28. novembrī, bet dienu vēlāk Mārupes volejbolistes uzņems Gulbenes komandu.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija