Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ramma karjeru turpinās Bulgārijas čempionvienībā

Jānis Celmiņš

Ramma karjeru turpinās Bulgārijas čempionvienībā
Valters Ramma priekšplānā
Foto: www.24sports.com.cy

Latvijas volejbolists Valters Ramma, kurš pēdējos gadus spēlēja Kipras čempionātā, šodien panācis vienošanos ar Bulgārijas čempionvienību – "CSKA Sofia". Līgums parakstīts uz vienu sezonu, portālu Sportacentrs.com informēja pats volejbolists.

Velters Ramma pēc aizvadītās sezonas Kiprā šosezon šajā valstī spēlēt vairs nevēlējās un labu brīdi bija bez kluba. Īsi pirms sezonas volejbolists sportisko formu uzturēja kopā ar "Lāse-R / Rīga" komandu, taču jau tobrīd sarunās ar portālu Sportacentrs.com Valters pauda, ka Rīgā visticamāk nepaliks.

Aizvadītajā nedēļā Ramma uz pārbaudes laiku pievienojās Bulgārijas čempionvienībai, aizvadīja vairākas pārbaudes spēles un šodien parakstīja līgumu. Jauno sezonu Sofijas "CSKA" komanda sāks nākamajā nedēļas nogalē, kad izbraukumā aizvadīs pirmo maču Bulgārijas čempionātā. Jaunajā sezonā Sofijas klubs startēs arī prestižākajā Eirokausu turnīrā – Čempionu līgā.

"Esmu ļoti apmierināts, apstākļi te ir ļoti labi un šī man būs lieliska iespēja mēģināt spēkus Čempionu līgā. Komandā spēlēšu kā "puse" (otrā tempa uzbrucējs – servju uzņēmējs)," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Valters Ramma. "Komandas mērķis ir pārvarēt Čempionu līgas pirmo kārtu un neapšaubāmi cīnīties par valsts čempionu titulu," piebilda Ramma.

Sofijas klubs ir aizvadītā gada Bulgārijas čempionvienība un kausa ieguvēji. Tālajā 1969. gadā "CSKA" pēdējo reizi triumfēja arī Čempionu līgā, bet 1990. gadā spēlēja līgas "final four" turnīrā, paliekot ceturtajā vietā.

Valters Ramma darbībā:

     [+] [-]

, 2010-10-24 20:42, pirms 14 gadiem
Lai veicas turpmāk!

     [+] [-]

, 2010-10-24 21:26, pirms 14 gadiem
Kambalam būs viens līdzjutējs vairāk!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-24 21:27, pirms 14 gadiem
Renārs Buivids rakstīja: Kambalam būs viens līdzjutējs vairāk!
un otrādi!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-24 22:31, pirms 14 gadiem
Valča baigais malacis. Jānovēl veiksmīga sezona Bulgārijā. Galvenais, lai tiek pēc iespējas vairāk pie spēlēšanas.

     [+] [-]

, 2010-10-24 22:46, pirms 14 gadiem
kas ilgi naak, tas labi naaak..

veiksmi, panaaakumus un labus sasniegumus.

riiga-sofia-riga