Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijai veiksmīgs sākums Baltijas kausa izcīņā

Jānis Celmiņš

Jau ziņojām, ka no 24. līdz 26. oktobrim Gulbenē risināsies starptautisks turnīrs "Baltijas kauss 2008" kadetiem un mini kadetiem. Piektdien izspēlētas pirmās turnīra spēles.

Zēnu konkurencē pie uzvarām tikušas Latvijas pirmās komandas gan A, gan B vecuma grupās. Vecākajā no vecuma grupām (91 dz. gads un jaunāki) Latvijas pirmā komanda tikai piecos setos ar 3:2 spēja uzvarēt Latvijas otro komandu, bet igauņi ar tādu pat rezultātu (3:2) apspēlēja lietuviešus.

B vecuma grupā (93 dz. gads un jaunāki) zēniem tāpat kā A grupā uzvaras svinēja Latvijas pirmā un Igaunijas komanda. Latvijas pirmā komanda turnīra pirmajā spēlē pārliecinoši ar 3:0 apspēlēja Latvijas otro komandu, bet Igaunijas komanda ar 3:1 guva virsroku pār lietuviešiem.

Arī meiteņu konkurencē fiksēti līdzīgi rezultāti. Gan A (1992. dz. g. un jaunākas), gan B (1994. dz. g. un jaunākas) vecuma grupās pie uzvarām tika Latvijas pirmās komandas, kas apspēlēja mūsu otrās komandas. Mūsu kaimiņi savstarpējās spēlēs uzvaras dalīja uz pusēm. Lietuvietēm uzvara B vecuma grupā, bet igaunietēm panākums A vecuma grupā.

Sacensības Gulbenes Sporta centra un Gulbenes sporta skolas sporta zālēs turpināsies sestdien un svētdien un noslēgsies ar apbalvošanu svētdien (26. oktobrī) pulksten 16.15.

Sacensību kalendārs šeit - volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija - Baltijas Kauss...

Sacensību rezultāti un turnīra tabulas šeit - volejbols.lv: Latvijas Volejbola Federācija - Baltijas Kauss...

Izmantotie resursi:
volejbols.lv