Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāsei" plus Siļutins, mīnus Kudrjašovs

Jānis Celmiņš

"Lāsei" plus Siļutins, mīnus Kudrjašovs
Uzbrukumā Aivars Siļutins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lieliem soļiem tuvojas jaunā „Schenker” volejbola līgas sezona. Gatavošanos tai jau sākusi „Lāse-R / Rīga” komanda, kura uzsvaru liks uz gados jauniem spēlētājiem (līdzīgi kā aizvadītajā sezonā). Lielu izmaiņu komandas sastāvā nebūs, taču daži jaunumi ir.

Komandas sastāvā lielu izmaiņu nebūs. Uz Austriju pārcēlies pēdējo sezonu komandas uzbrukuma līderis Aleksandrs Kudrjašovs, kurš pievienojies „UVC Graz” vienībai. Viņa vieta nav palikusi tukša un nosacīti pieredzējušā tēva lomu laukumā ieņems Aivars Siļutins, kurš pēdējos gados pārstāvēja Ozolnieku komandas krāsas, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja Rīgas komandas menedžeris Ainārs Dakša.

Komandā nebūs arī Anša Medeņa, kurš aizvadīto sezonu juridiski pabeidza „Lāses” komandā, taču laukumā tā arī nedevās, dziedējot pleca savainojumu. Klāt nācis 1995. gadā dzimušais Rīgas Volejbola skolas audzēknis Aleksandrs Avdējevs. „Ar pāris spēlētājiem vēl jāsaskaņo pēdējās sadarbības detaļas, taču komandas pamatkodols saglabāsies. Komanda treniņus uzsāka jau augusta sākumā un šobrīd, kamēr ar izlasi aizņemts ir Raimonds Vilde, strādā Tomasa Kalniņa vadībā. Pirmās divas nedēļas pie spēlētāju fiziskās sagatavotības palīdzēja strādāt Vladimirs Stepanovs,” pastāstīja Dakša.

„Nav noslēpums, ka izteicām piedāvājumu arī Tomam Šmēdiņam, taču acīmredzot viņu tas neapmierināja. Vairāksolīšanā mēs neiesaistīsimies,” skaidro komandas menedžeris.

Ja vasaras sākumā volejbola aprindās klīda runas, ka „Schenker” līga šogad varētu papildināties ar dažiem klubiem no Baltkrievijas, tad šobrīd šādas runas pieklusušas un līgā atkal spēlēs Igaunijas un Latvijas komandas.

Jau tuvākajā laikā portāls Sportacentrs.com painteresēsies, kas notiek citu komandu nometnēs…

  -1 [+] [-]

, 2012-08-24 20:45, pirms 12 gadiem
Siļutins , tas kurš pēdējā laikā simulēja , ka viņam tur mugura sāp un kuram knapi var palikt avīzi apakšā, kad palecas nu , lai jau otrā atmoda viņam , veiksmi

  +1 [+] [-]

, 2012-08-24 21:24, pirms 12 gadiem
Tā jau spīdoši negāja iepriekšēja sezonā,redzēs kā vēl būs bez Kudrašova....