Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs karjeru turpinās Spānijā

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs karjeru turpinās Spānijā
Viktors Koržeņevičs uzbrukumā
Foto: www.fivb.com

Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs savu karjeru turpinās Spānijas čempionāta komandā "Unicaja Almeria". Līgums ar spāņu klubu parakstīts uz vienu sezonu.

Jūlija sākumā savu 23 dzimšanas dienu nosvinējušais, Viktors Kržeņevičs parakstījis līgumu ar klubu, kurā pagājušajā sezonā spēlēja cits Latvijas volejbolists (arī pirmā tempa uzbrucējs) Vladislavs Hotuļevs.

Aizadītajā sezonā Spānijas čempionātā "Unicaja Almeria" klubs izcīnīja otro vietu, kā arī ieguva Spānijas kausu. Tāpat Almērijas klubs veiksmīgi startēja arī Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) kausa izcīņā, kur aizspēlējās līdz turnīra "Final Four". Nākamsezon klubs piedalīsies arī "Indesit" Čempionu līgā.

Viktors Koržeņevičs portālam eSports.lv pavēstīja, ka ir ļoti apmierināts ar parakstīt līgumu. "Sākotnēji notika pārrunas ar vienu citu Spānijas klubu, taču tad sekoja piedāvājums no "Unicaja". Kluba piedāvājums bija ļoti labs, tāpēc piekritu. Esmu priecīgs, ka izdevās parakstīt līgumu, jo dzīvot neziņā par savu nākotni ir ļoti nepatīkami. Tagad jāizbauda pēdējās vasaras nedēļas un augusta vidū jādodas uz Spāniju."

Iepriekš Koržeņevičs spēlēja Somijas klubā "Santasport".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 18:09, pirms 15 gadiem
! aa kur speles Hotulevs??
malacis labi ka nemulajas uz vietas!

     [+] [-]

, 2009-07-24 18:58, pirms 15 gadiem
Interesanta Latviešu 1o tempu rotācija notikusi