Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Saušs pagarinājis līgumu Vācijā

Jānis Celmiņš

Saušs pagarinājis līgumu Vācijā
Romāns Saušs
Foto: swd-powervolleys.de

Latvijas volejbola izlases otrā tempa uzbrucējs Romāns Saušs pagarinājis līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu "SWD Powervolleys Dueren". Sadarbība panākta uz nākamajām divām sezonām.

Iepriekš Saušs spēlēja Somijā, taču aizvadītajā starpsezonu periodā pārcēlās uz Vāciju, pievienojoties "SWD Powervolleys Dueren". Vācijā viņš nokļuva pateicoties trenerim Tomijam Tilikainenam, kurš ar Latvijas izlases volejbolistu iepriekš bija strādājis arī Somijā.

“Ir lieliski, ka klubam izdevies vienoties ar Romānu, tā ir lieliska ziņa,” saka Tilikainens, neslēpjot, ka viņam ar Saušu izveidojies labs kontakts. “Mēs spēlētājos vērtējam ne tikai spēlēt prasmi, bet arī to, kāds viņš ir kā cilvēks. Romāns ir lielisks gan kā spēlētājs, gan kā personība. Arī man personīgi ar viņu izveidojies labs kontakts,” stāsta Tilikainens. Arī pats Saušs novērtējis kluba interesi par viņu, paužot prieku par palikšanu Vācijā.

Šobrīd Vācijas Bundeslīgā Sauša pārstāvētā komanda aizvada ceturtdaļfināla spēļu sēriju. Cīņā pret „SVG Lueneburg” komandu rezultāts šobrīd ir neizšķirts 1-1. Sērijas izšķirošais mačs notiks 29. martā „SWD Powervolleys Dueren” laukumā. Abās līdzšinējās cīņās Saušs bijis starp rezultatīvākajiem Duren komandā – pirmajā mačā 11 punkti, otrajā – 14.

Izmantotie resursi:
Startseite - SWD powervolleys Düren - SWD...