Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Armijnieki atgūstās pēc "pēriena"

Jānis Celmiņš

Armijnieki atgūstās pēc "pēriena"
Ralfs Ozoliņš
Foto: Andrejs Gaidukovs

Nacionālās volejbola līgas sestdienas centrālajā mačā "Armijas" VK volejbolisti četros setos izcīnīja uzvaru pār SK "Cēsis" - 3:1 (25:16, 25:21, 26:28, 25:15).

Pašlaik abas komandas turnīra tabulā atrodas viena otrai līdzās - attiecīgi trešajā un otrajā vietā (AVK ir vēl divas spēles rezervē), tāpēc tieši šis mačs solījās būt gana interesants un aizraujošs.

Jāatzīmē, ka AVK otro apli bija uzsākuši visai neveiksmīgi. Zaudējums mājās Burtnieku novadam (0:3) bija smags trieciens, un šodienas spēle bija reabilitēšanās gan savu skatītāju priekšā, gan ticības atgūšana pašiem sev.

Armijnieki spēli iesāka savā ierastajā virknējumā un rezultāts neizpalika. Veiksmīgi darbojoties servju uzņemšanā un uzbrukumā, tika gūtas samērā vieglas uzvaras pirmajos divos setos (25:16, 25:21).

Taču, kā ierasts, pēc viegli gūtām uzvarām pirmajos divos setos volejbolisti mazliet atslābinās un karavīri nebija izņēmums. To nekavējoties izmantoja cēsinieki. Agresīva serve un vairākas veiksmīgas epizodes blokā SK "Cēsīm" ļāva visu setu atrasties vadībā un izraut uzvaru (28:26), kas deva papildus stimulu un cīņas sparu kaut uz mirkli paildzināt spēli.

Ceturtā seta sākumā armijnieki ātri vien iekrāja sešu punktu pārsvaru, ko izdevās noturēt līdz pat seta beigām, tādejādi gūstot savu desmito uzvaru šosezon (25:15).

Atzīstamu sniegumu šīs spēles uzvarētāju komandā (AVK) rādīja saspēles vadītājs Ralfs Ozoliņš un diagonāles pozīcijā spēlējošais Mārtiņš Eglītis. Vai arī otrajā aplī atkārtosies pirmā apļa iznākums, kur armijnieki pamanījušies zaudēt pirmo spēli visās nākamajās uzvarēja, redzēsim jau jaunnedēļ.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Tišanovs (AVK)