Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

U-16 volejbola izlase EČ kvalifikāciju sāk ar zaudējumu

U-16 volejbola izlase EČ kvalifikāciju sāk ar zaudējumu
Foto: LVF

Ar zaudējumu Eiropas U-16 čempionāta 1. kārtas kvalifikācijas turnīru uzsākušas Latvijas meitenes, kas Anapā ar 0:3 (14:25, 14:25, 19:25) atzina Ukrainas izlases pārākumu.

Andrejs Odinokovs: "Meitenes stresa situācijā pa īstam neparādīja to, ko mācēja"

“Šodien mums bija pirmā spēle, un meitenes stresa situācijā pa īstam neparādīja to, ko mācēja,” pēc spēles ar komentāru padalījās izlases galvenais treneris Andrejs Odinokovs. “Grūti pateikt, kāpēc tā, taču uzbrucējas netika galā ar saviem pienākumiem. Bumba tika sista pāri ar trīcošām rokām, un, protams, atpakaļ nāca jau zaudēta punkta veidā. Tomēr bija labas epizodes un komandas gars arī mums. Jāiet uz priekšu, jo tā ir lieliska pieredze. Meitenes grib strādāt. Šodien laukumā neredzēju nevienu, kas to negrib.”

Komandai sanāca sarežģīta nokļūšana sacensību vietā - “gandrīz 24 stundas, taču bija laiks izgulēties, divas reizes patrenējāmies, un uzskatu, ka lielu lomu zaudējumā tas nespēlēja.” Nākamā spēle Latvijas izlasei rīt ar Baltkrieviju.

Ar zaudējumu Eiropas U-17 čempionāta 1. kārtas kvalifikācijas turnīru Daugavpilī sākuši arī Latvijas puiši, ar 1:3 (25:22, 16:25, 20:25, 19:25) piekāpjoties Baltkrievijai. Rīt pulksten 17:00 Latvijai nākamā cīņa pret Ukrainu.

Vairāk par sacensībām un Latvijas komandām varat uzzināt šeit:
JUNIORĒM U16 EČ KVALIFIKĀCIJAS 1.KĀRTA ANAPĀ
JUNIORIEM U17 EČ KVALIFIKĀCIJAS 1.KĀRTA DAUGAVPILĪ

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija