Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šmēdiņa un Koržeņeviča "SCC" spēlēs Vācijas Bundeslīgas finālā

Jānis Celmiņš

Šmēdiņa un Koržeņeviča "SCC" spēlēs Vācijas Bundeslīgas finālā
Foto: scc-volleyball.de

Vietu Vācijas Bundeslīgas finālā šodien nodrošināja Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda, kas arī otrajā pusfināla sērijas spēlē prata pieveikt Eiropas Čempionu līgas klubu – „Generali Haching” – 3:0.

Jau ziņojām, ka Latvijas volejbolistu Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda svinēja uzvaru pirmajā Vācijas Bundeslīgas pusfināla cīņā – 3:1, tādejādi sperot pirmo soli fināla virzienā. Šodien tika aizvadīta otrā spēle, kurā pārāka atkal bija „SCC” komanda, šoreiz – 3:0. Jānis un Viktors spēlei bija pieteikti, bet laukumā nedevās. Tādejādi Berlīnes klubs finālsērijā triumfēja ar 2-0, iekļūstot finālā.

Finālā Berlīnes klubam pretī stāsies cita Čempionu līgas vienība - „VfB Friedrichshafen”, kas pusfināla sērijā ar 2-0 pieveica „Duren” komandu.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de