Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbolistiem Igaunijas čempionāta zelts un sudrabs

Jānis Celmiņš

Latvijas volejbolistiem Igaunijas čempionāta zelts un sudrabs
Austris Štāls
Foto: Renārs Buivids

Vakar ar Tallinas "Selver" kluba triumfu noslēdzies Igaunijas volejbola čempionāts. Tā finālā Austra Štāla, Denisa Petrova un Artjoma Andilevko pārstāvētā komanda sērijā līdz trim (3:0) uzvarām pieveica Agra Leita pārstāvēto "Parnu" vienību.

Pirmajās divās sērijas spēlēs "Selver" uzvarēja ar 3:1, bet vakar sērijas trešajā mačā apspēlēja "Parnu" vienību ar 3:1, tādejādi sērijā svinot uzvaru ar 3:0. Bronzas godalgas izcīnīja "Tartu Pere leib" komanda, kas sērijā līdz divām uzvarām pieveica "Rakvere" vienību.

Agris Leitis, Deniss Petrovs, Austris Štls un Artjoms Andilevko jau aprīļa beigās pievienosies Latvijas izlases treniņiem, kas sāks gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.

Atgādināsim, ka Austra Štāla, Denisa Petrova un Artjoma Andilevko pārstāvētā "Selver" komanda šosezon tika arī pie "Schenker" līgas zelta.

Izmantotie resursi:
volley.ee

     [+] [-]

, 2010-04-23 20:55, pirms 14 gadiem
Prieks par visiem 4riem!

P.S. Autor, Austrim uzvārdu izlabo..